Τετάρτη, 04 Μαρτίου 2020 12:50

Γιάννης Δωματάς: Το ''7'' η Κατερίνα και η Θύελλα Καμαρίου [vid]

Στο 86΄του αγώνα της Θύελλας Καμαρίου με την Κηφισιά, ο Γιάννης Δωματάς πλασάρει ψύχραιμα τον Μιχελή και κάνει το 2-0 κλειδώνοντας τη νίκη για την ομάδα του, με το γκολ αυτό να αποτελεί το πρώτο για τον ίδιο με τη νέα του ομάδα και να πανηγυρίζεται με ιδιαίτερο τρόπο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

 

Όπως φαίνεται στο βίντεο όταν σκοράρει ο Δωματάς, βγάζει την επικαλαμίδα, τρέχει προς την κάμερα και την δείχνει, όπου όπως διακρίνουμε αναγράφεται ο αριθμός ''7'' και το γράμμα ''Κ''. 

Εμείς βρήκαμε τον Γιάννη Δωματά και τον ρωτήσαμε πράγματα, όχι μόνο για τον ιδιαίτερο πανηγυρισμό του, αλλά και γενικότερα για την Θύελλα Καμαρίου και το μέλλον του.

«Το 7 είναι ο τυχερός μου αριθμός! Και το «Κ» είναι η Κατερίνα το κορίτσι μου!», είπε ο Γιάννης Δωματάς και συνέχισε: «Το έψαχνα πολύ καιρό και περίμενα την στιγμή που θα σκοράρω... έγινε τώρα και είμαι πολύ Χαρούμενος και εύχομαι να συνεχίσω να σκοράρω και να βοηθάω την ομάδα μου! Το γκολ το αφιέρωσα στην Κατερίνα στην κοπέλα μου που είναι δίπλα μου με στηρίζει σε όλα και είναι πάντα δίπλα μου και κάνει τα πάντα για μένα και να είμαι καλά, την αγαπάω παρά πολύ!»

88309103_2938437959533182_2755754096328704000_n_b99fe.jpg

Πως κρίνει την πορεία της ομάδας μέχρι σήμερα;

«Η πορεία της ομάδας θεωρείται επιτυχημένη γιατί η ομάδα ξεκίνησε να κάνει έναν άθλο γιατί είναι η δεύτερη χρόνια στην Γ εθνική.

Θεωρώ ότι έχουμε αδικήσει όλοι τους εαυτούς μας σε ένα σημείο αλλά ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει την νέα σεζόν και ποιοι θα ανέβουν ποιοι θα δηλώσουν συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα της football league που έχω την εντύπωση ότι θα γίνουν 2 όμιλοι.

Η ομάδα έχει έναν μεγάλο ρόστερ που ο καθένας βοηθάει για τους στόχους που έχουμε βάλει! Έχει ακόμα αρκετά ματς και εμείς θα προσπαθήσουμε για το απόλυτο και στο τέλος θα κάνουμε το ταμείο και την αυτοκριτική μας.

Επίσης θα ήθελα να πάρουμε το πρωτάθλημα γιατί θα έχω προσωπικά το 3ο συνεχόμενο στο οποίο φαίνεται ότι θέλω να κάνω πρωταθλητισμό σε όλες τις ομάδες που πηγαίνω για αυτό επέλεξα και την θύελλα ενώ είχα προτάσεις από μεγαλύτερη κατηγορία με κέρδισαν οι άνθρωποι εδώ και είπα το ναι!

Η διοίκηση είναι πάντα δίπλα μας είναι άψογη σε όλα και τους ευχαριστούμε δεν θέλω να πω ονόματα να μην αδικήσω κανέναν τους ευχαριστούμε όλους σπανίζουν τέτοιοι άνθρωποι στο Ελληνικό ποδόσφαιρο».

DSC_0827djfhgdfdzfgdf_6f35f.jpg

Θα σε ενδιέφερε να συνεχίσεις στην ομάδα και τη νέα χρονιά;

«Είναι ακόμα νωρίς για να απαντήσω σε κάτι τέτοιο. Έχω κάνει μια πολύ καλή χρόνια με 7 γκολ ο στόχους μου είναι να ξεπεράσω τα 10 και να πάρω πρωτάθλημα με την θύελλα.

Μόλις τελειώσει η χρόνια θα αξιοποιήσω τις προτάσεις και επιλέξω! Ο στόχος μου είναι μεγαλύτερος από την Γ εθνική και θα δούμε τι μπορεί να γίνει! Ευελπιστώ να ανεβάσουμε την ομάδα και μετά θα έχει τον πρώτο λόγο για την ανανεώσει της συνεργασίας μας!

Η ομάδα δουλεύει σε επαγγελματικά πλαίσια μας προσφέρουν τα πάντα είναι ένα τρομερά υγιή σωμάτιο και θα είναι κρίμα να βρίσκεται στην Γ έθνικη. Η Θύελλα Καμαρίου πληρεί όλες τις προδιαγραφές για να βρίσκεται στις επαγγελματίες κατηγορίες!

Η ομάδα έχει εξαιρετικά καλά παιδιά-χαρακτήρες και όλοι είναι επαγγελματίες. Έχει προσωπικότητες είμαστε παιδιά που έχουμε παίζει σε πιο μεγάλες κατηγορίες και προσπαθούμε και τους μικρούς να τους βοηθάμε και να έχουν νοοτροπία νικητή και να μάθουν να παίζουν κάτω από πίεση!».

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares