Πέμπτη, 05 Μαρτίου 2020 00:57

ΑΟ Θήρας: Μόνο περηφάνια αισθανόμαστε, ευχαριστούμε...

Μόνο ικανοποίηση μπορεί να νιώθει ο κόσμος του ΑΟ Θήρας για τη φετινή παρουσία της ομάδας στις Ευρωπαϊκές και στις Εγχώριες διοργανώσεις, αφού μπορεί να επήλθε ο αποκλεισμός στις ''8'' του Challenge Cup, αλλά ο τρόπος που πάλεψαν τα κορίτσια της ομάδας για την πρόκριση, αλλά και οι συνεχόμενες επιτυχίες σε Κύπελλο και Πρωτάθλημα φέρνουν μόνο περηφάνια.

Το συναίσθημα της περηφάνιας, αλλά και αυτό της ευγνωμοσύνης αποτυπώνεται και στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο ΑΟ Θήρας μετά τη λήξη του αγώνα με την Dresdner SC που κρίθηκε κυριολεκτικά στις λεπτομέρειες:

«Σήμερα τελείωσε η Ευρωπαϊκή πορεία αλλά όχι το ταξίδι... Μόνο υπερηφάνεια αισθανόμαστε για αυτή την ομάδα, όπου έχει ανεβάσει ψηλά τον πήχη και θα συνεχίσει να το κάνει!!!! Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για τα δεκάδες μηνύματα που έστειλαν πριν αλλά και μετά το παιχνίδι, αλλά και όσους έδωσαν για ακόμη φορά το παρών στο margon arena εμψυχώνοντας την ομάδας μας. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για όλη αυτή την αγάπη που μας δίνεται. Συνεχίζουμε ...».

Με την επιστροφή τους στην Ελλάδα, οι παίκτριες και το τεχνικό επιτελείο του ΑΟ Θήρας, σηκώνουν τα μανίκια και προετοιμάζονται άμεσα για το δύσκολο και απαιτητικό παιχνίδι του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares