Παρασκευή, 06 Μαρτίου 2020 18:13

Ντούνιας: Το θέλουν και οι δυο

Ο Γιώργος Ντούνιας μετακινήθηκε φέτος στην ομάδα του Πανθηραϊκού, με στόχο να συγκεντρώσει ακόμη περισσότερες εμπειρίες από το απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής.

Φέτος η σεζόν κυλάει ιδανικά, αφού ο πρώην άσος του Μοσχάτου μετράει αρκετές εμφανίσεις στο ενεργητικό του, έχοντας ικανοποιήσει τους διοικούντες της ομάδας που τον ενέταξαν στο δυναμικό του Πανθηραϊκού.

Ο ίδιος με δηλώσεις που παραχώρησε αναφέρθηκε στο ματς με την Καλλιθέα και το μέλλον του.

-Πως αντιμετωπίζετε το ματς με την Καλλιθέα;

Κατά την γνώμη μου η Καλλιθέα παίζει πολύ καλό ποδόσφαιρο για τα δεδομένα της κατηγορίας. Παρ' αυτά η ομάδα μου έχει αποδείξει ότι στα δύσκολα παιχνίδια βγάζει έναν καλό εαυτό και αυτό αποτελεί λόγο για να μην φοβάμαι το συγκεκριμένο παιχνίδι. Και οι δύο ομάδες θέλουμε την νίκη, ο καθένας για διαφορετικό λόγο. Θα παίξουμε για να κερδίσουμε έναν δυνατό αντίπαλο.

Που θα κριθεί το ματς;

Το παιχνίδι πιστεύω ότι θα κριθεί στις λεπτομέρειες καθως δεν συγχωρείται καμία απώλεια βαθμών για καμία από τις δύο ομάδες.

Πως κρίνεις την πορεία της ομάδας σου;

Η ομάδα φέτος δεν ξεκίνησε καλά και δεν αναφέρομαι σε συγκομιδή βαθμών Αλλά στην ποιότητα του ποδοσφαίρου που παρουσίαζε στον αγωνιστικό χώρο Αλλά μετά από 7-8 αγωνιστικές η προσπάθεια των παικτών άρχισε να αποδίδει καρπούς και να ευχαριστιομαστε όλοι τόσο τις νίκες Αλλά και το παιχνίδι. Στα τελευταία παιχνίδια λόγω και της χρονικής φάσης που βρίσκεται το πρωτάθλημα η ομάδα έχει χάσει κάποιους βαθμούς Αλλά είμαι αισιόδοξος για την συνέχεια.

Για τις προσωπικές του φιλοδοξίες, ο Ντούνιας είπε:

Κάθε σεζόν για μένα είναι μια νέα πρόκληση και θέλω κάθε φορά να θέτω υψηλότερους στόχους. Δεν ξέρω τι θα φέρει το κοντινό μέλλον και που θα με βρει παντως το σίγουρο είναι ότι θέλω να ανεβαίνω σκαλοπάτια. Λατρεύω την σκληρή δουλειά και τον επαγγελματισμό σε όλες τις πτυχές της ζωής μου και κυρίως στο ποδόσφαιρο. Κυρίως στόχος μου είναι να ειμαι υγιής αναφερόμενος στον τραυματισμό που αντιμετώπισα πρόσφατα για να έχω την δυνατότητα να γίνομαι καλύτερος από χθες όντας ένας άνθρωπος με όνειρα και φιλοδοξίες.

Έναν ακόμα προσωπικο στόχο για μένα αποτελεί η περάτωση των σπουδών μου στην γυμναστική ακαδημία Αθηνών διότι οι γνώσεις που παίρνει ένας ποδοσφαιριστής από αυτή την πηγή αποτελούν σπουδαίο εφόδιο καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι πρώτα είμαστε αθλητές και ύστερα ποδοσφαιριστές.

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares