Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 18:14

Έκανε το χρέος της και σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή η Θύελλα Καμαρίου [vid]

Τριανταπέντε λεπτά ήταν αρκετά για την ομάδα του Βαγγέλη Χαντέ προκειμένου να καθαρίσει το παιχνίδι απέναντι στον Ακράτητο και να φύγει με το τρίποντο από τα Λιόσια, που μετά την ισοπαλία στο Πανθηραϊκός - Καλλιθέα σηματοδοτεί την επιστροφή των ''Καμαριανών'' στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του 5ου ομίλου.

Οι παίκτες της Θύελλας Καμαρίου, μπήκαν αποφασισμένοι στον αγωνιστικό χώρο και κατάφεραν να καθαρίσουν το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο όπου προηγηθούν με 0-3.

Από την άλλη πλευρά το αξιόμαχο σύνολο του Ακράτητου, πάλεψε για ακόμη μία αγωνιστική για το καλύτερο αποτέλεσμα και παρόλο που δεν υπάρχουν μαθηματικές ελπίδες για σωτηρία, το ίδιο αναμένεται να κάνει και στις αγωνιστικές που υπολείπονται.

Πλέον, Θύελλα Καμαρίου και Καλλιθέα, συγκατοικούν στην κορυφή του ομίλου με 53 βαθμούς με την ομάδα της Αθήνας να έχει το προβάδισμα λόγω του καλύτερου συντελεστή στα μεταξύ τους παιχνίδια, με τις τρεις αγωνιστικές που απομένουν να αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά.

Οι καλύτερες φάσεις

7 Γκολ για την Θύελλα Καμαρίου. Ο Ντινιωτάκης μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, πέρασε τους αμυντικούς του Ακράτητου και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 0-1.

9' Ευκαιρία για τον Ακράτητο Ο Καραγιάννης έκανε το σουτ εκτός περιοχής αλλά ο Αθανασόπουλος μπλόκαρε τη μπάλα.

15' Γκολ για την Θύελλα Καμαρίου. Μετά από εκτέλεση κόρνερ από δεξιά, ο Μαντούσης έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 0-2.

35' Γκολ για την Θύελλα Καμαρίου. Ο Ντινιωτάκης έκανε τη σέντρα από τα δεξιά και βρήκε στην περιοχή τον Αργυρίου κι αυτός από κοντά έκανε το 0-3.

42' Ευκαιρία για την Θύελλα Καμαρίου. Ο Ντινιωτάκης μπήκε στην περιοχή από τα δεξιά, έκανε το δυνατό σουτ αλλά ο Μπίφσας έδιωξε σε κόρνερ.

---

66' Γκολ για τον Ακράτητο. Ο Μάκρας έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο Νομικός με προβολή μείωσε σε 1-3.

75' Γκολ για την Θύελλα Καμαρίου.  Ο Αργυρίου δεν μπόρεσε να σκοράρει από κοντά, αλλά ο Δωματάς έκανε το 1-4 σε κενή εστία.

Η διαιτητική τριάδα: Μπαϊρακτάρης (Αθηνών), Γουρνιάς (Ανατ. Αττικής) - Νικολάου (Αθηνών) 

Ακράτητος (Γιάννης Γεωργόπουλος): Μπίφσας, Καρτιάλης, Κοντιζάς, Ρόππας, Νομικός, Σταυρόπουλος Ν., Φιλιμέγκας, Καραγιάννης, Μακράς, Νταφόπουλος, Πρίντεζης (71' Βασίλης)

Θύελλα Καμαρίου (Βαγγέλης Χαντές): Αθανασόπουλος, Ερρίκος (51'Παπαδόπουλος), Μπουσάϊ (51' Γελαδάρης) Μαντούσης, Σπανός, Μαλάϊ, Δωματάς, Σιμιτσής, Αργυρίου, Φύτρος (68' Ράπτης), Ντινιωτάκης (62' Πούτσι)

Ο αγώνας όπως μεταδόθηκε από το sportcyclades.gr

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares