Κυριακή, 08 Μαρτίου 2020 17:00

Με Πουλόπουλο σε ''άλλο γήπεδο'' η Καλλιθέα τσίμπησε βαθμό στη Σαντορίνη

Στο παιχνίδι της αγωνιστικής για τον 5ο όμιλο, η Καλλιθέα παρά το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ, τελικά κατάφερε να βρει το "χρυσό" γκολ στο 90' με τον Μπέλη που αμφισβητήθηκε έντονα από τους γηπεδούχους και να πάρει έναν βαθμό από ένα παιχνίδι που φάνταζε χαμένο.

Ο Πανθηραϊκός, από την πλευρά του πάλεψε σε όλο το ματς και κατάφερε να μπλοκάρει την Καλλιθέα, με το γκολ του 36' να δείχνει ικανό να δώσει το τρίποντο στην ομάδα της Σαντορίνη, με τον ρέφερι της αναμέτρησης κ. Πουλόπουλο όμως να έχει άλλη άποψη, αφού αρχικά σφύριξε ένα πέναλτι που εξόργισε τους γηπεδούχους στη συνέχεια επέβαλε με δεύτερη κίτρινη κάρτα τον Λούκα.

Αφού ο Ντούνης απόκρουσε την εσχάτη των ποινών, στη συνέχεια ο ρέφερι πήρε ξανά μία «περίεργη» απόφαση, καταλογίζοντας έμμεσο φάουλ για καθυστέρηση του Ντούνη, από το οποίο ήρθε η ισοφάριση.

Η περιγραφή του αγώνα 

Στο πρώτο ημίχρονο, η Καλλιθέα απείλησε πρώτη με το φάουλ του Στούπη, το οποίο απομάκρυνε ο Ντούνης στο 9', ενώ στο 28', το μακρινό σουτ του Σταύρου πέρασε λίγο άουτ.

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή στιγμή τους με το σουτ του Βαλαβανόπουλου που έδιωξε ο Φαρμάκης στο 32'. Στο 36΄, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Στάθη Λούκα και ολιγωρία των αμυντικών της Καλλιθέας και του Φαρμάκη, η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα των φιλοξενούμενων, δίνοντας προβάδισμα στον Πανθηραϊκό το οποίο διατήρησε χωρίς να απειληθεί ως το τέλος του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη, ο Πανθηραϊκός έφτασε πολύ κοντά στο 2-0, με τον Κόντι να βρίσκεται "φάτσα" με το τέρμα, αλλά το Χοτζάλλι να βάζει την κόντρα στο σουτ του.

Δέκα λεπτά αργότερα, ο Ντούνης μπλόκαρε το επικίνδυνο γύρισμα του Σταύρου. Στο 60', ο Μαρουκάκης κέρδισε τραβηγμένο πέναλτι και τη δεύτερη κίτρινη του Λούκα, όμως ο Στούπης είδε του σουτ του να απομακρύνεται εντυπωσιακά από τον Ντούνη.

Μετά την αποβολή, η Καλλιθέα  προσπάθησε να φτάσει στην ισοφάριση. Ο Ντούνης έδιωξε στο 77' το εξαιρετικό φάουλ του Μπέλλη.

Στο 90', οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν αμφισβητούμενο έμμεσο φάουλ και ο Μαρουκάκης έστρωσε έξυπνα στον Μπέλλη, ο οποίος πλάσαρε όμορφα στο ύψος της περιοχής και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ισοφαρίζοντας για την Καλλιθέα.

Στο 92' αποβλήθηκε ο Κρητικός, ενώ μετά τη λήξη του ματς αποβλήθηκε και ο Καλύβας, που συμμετείχε στην ένταση μικρής διάρκειας που δημιουργήθηκε  στο γήπεδο από τους φίλους του Πανθηραϊκού που βίωσαν την αδικία.

Διαιτητές: Πουλόπουλος, Γεωργακόπουλος και Κοτζαμανίδης

ΠΑΝΘΗΡΑΪΚΟΣ (Μανώλης Παπαματθαιάκης): Ντούνης, Τσόπελας, Φουάσης, Μπιρμπίλι, Χούσα (82' Περιάλης), Λούκας, Κόντι (62' Λαμπρόπουλος), Παπασάββας, Βαλαβανόπουλος (79' Κορέτα), Αντωνιάδης, Ντούνιας (71' λ.τρ. Γκούρα)

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Λουκάς Καραδήμος): Φαρμάκης, Χοτζάλλι, Παπαγγελής, Καλύβας, Κρητικός, Κώστας (62' Μπέλης), Σταύρου, Καλτσάς, Μαρουκάκης, Στούπης, Ντρούγκας (46' Λάμπη)

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares