Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012 15:00

Περιστέρι-Πανναξιακός: ''Πικρό το χ''...

PERISTERI PANNAXIAKOS630

Ισόπαλο 1-1 έληξε το σημερινό παιχνίδι του 8ου ομίλου του Περιφερειακού πρωταθλήματος ανάμεσα στο Περιστέρι και τον Πανναξιακό. Μάλιστα για την ομάδα της Νάξου αυτή ήταν η Τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία, αποτέλεσμα που τείνει να γίνει το αγαπημένο αποτέλεσμα των Μπλε.

William Hill Poker Το συνεχόμενο σερί των έξι (6) παιχνιδιών χωρίς ήττα, κάθε άλλο παρά  άσχημο δεν μπορεί να θεωρηθεί για την ομάδα του Δημήτρη Σκούνα, αλλά σίγουρα πλέον θα πρέπει να αναζητηθούν οι  νίκες που θα δώσουν βαθμολογική ώθηση στην ομάδα.
Το ευχάριστο για τους Ναξιώτες είναι ότι σήμερα έδειξαν χαρακτήρα,αν και είχαν πολλούς ποδοσφαιριστές σε κακή μέρα, αντιστρέφοντας  την κακή παράδοση (ισοφαρίζονται όταν προηγούνται) και ενώ ήταν πίσω στο σκορ από το 70΄τελικά ισοφάρισαν στο 76΄ με τον Πολυκρέτη.

Η εικόνα του αγώνα
Καλύτερος ο Πανναξιακός στο πρώτο δεκάλεπτο του παιχνιδιού, πίεσε την ομάδα του Περιστερίου, η οποία προσπαθούσε να «χτυπήσει» στην αντεπίθεση. Στη συνέχεια το Περιστέρι είχε ένα καλό διάστημα προσπαθώντας να απειλήσει χωρίς όμως να καταφέρει κάτι καλό, απουσία και των: Νησαριώτη, Μπέλη (και οι δύο είναι οι πρώτοι σκόρερ για τους αθηναίους).
Πλουσιότερο σε ευκαιρίες το πρώτο μέρος, όπου και οι δύο ομάδες θα μπορούσαν να είχαν σκοράρει σε μοναδικές ευκαιρίες που έχασαν Κοττάκης (Πανναξιακός) και Πλέστης (Περιστέρι). Η ευκαιρίες χάθηκαν στο πρώτο μέρος, αλλά η επανάληψη επιφύλασσε τα γκολ,  τα οποία ήρθαν, στο 70΄από τον Αθανασίου και στο 76΄από τον Πολυκρέτη, με το τελικό 1-1 να δίνει από ένα βαθμό στην κάθε ομάδα.
Φλας
14’ ο Στάμος βρήκε τον Καρούση όμως αυτός δεν μπόρεσε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Περιστερίου Κέμπα.
16’ Ελευθεριάδης εκτέλεση φάουλ, αποκρούει ο Θέμελης, νέο σουτ Γονιάκου νέα απόκρουση σε κόρνερ από τον Θέμελη.
17’ μεγάλη ευκαιρία με τον Κοττάκη ο οποίος μετά από πάσα του Κουτελιέρη έβγαλε τον φιλωτίτη φορ του Πανναξιακού τετ α τετ όμως το σουτ του κατέληξε άουτ.
21’ Αθανασίου τετ α τετ αλλά το πλασέ κατέληξε άουτ δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Θέμελη.
30’ ισορροπημένο ματς με παιχνίδι στο κέντρο και οργανωμένες επιθέσεις που κόβονται από τις άμυνες.
43’ Σταμος σουτ από τα 25μ αποκρούει ο Κέμπας
45’ Πλέστης σέντρα για τον Ελευθεριάδη πλασέ δεξιά γωνία του Θέμελη, λίγο άουτ.
71΄Μετά από στημένη φάση η άμυνα του Πανναξιακού αδρανεί και ο Αθανασιάδης βρίσκετε απέναντι στην εστία, όπου με προβολή κάνει το 1-0.
75΄Ο Καρούσης σουτάρει από πλεονεκτική θέση αλλά το σουτ περνά λίγο άουτ.
76΄Μετά από κόρνερ ο Πολυκρέτης πιάνει σουτ στην κίνηση και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα (1-1).
ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Κέμπας, Πλέστης, Λεβέντης, Ποστόλης, Θανόπουλος, Χέλμης (80' Μπότης), Μπόσιος, Μπονιάκος, Ελευθεριάδης, Αθανασίου, Βασίλογλου.

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ: Θέμελης, Καζανάς, Κουφόπουλος, Κολιούσης, Τόσκας, Αγγελής (66' Χαμηλοθώρης), Καρούσης, Κουτελιέρης, Κοττάκης (70' Σουσούνης), Στάμος, Πολυκρέτης Μ. (90' Καρατέλιος).
Διαιτητής Κακρίδης (Κορινθίας)

PERISTERI PANNAXIAKOS1

PANNAXIAKOS STO PERISTERI

PERISTERI PANNAXIAKOS


Ακολουθούν δηλώσεις και φωτογραφίες από τον αγώνα, από τον απεσταλμένο του sportcyclades.gr Μιχάλη Γρατσία.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares