Δευτέρα, 30 Ιανουαρίου 2012 23:11

Αποστόλης Πρεβενάς: ''Ο Παμμηλιακος είναι η ζωή μου''!!!

PREVENAS PAMMHLIAKOS

Γεννήθηκε 12/02/78 στον Πειραιά. Ζει και εργάζεται μόνιμα στη Μήλο από όπου και κατάγεται. Το 1994 -1996 παίζει μπάσκετ στην ομάδα ‘’φάρος Κερατσινίου’’. Το 1996 επιστρέφει στη Μήλο και ξεκινά στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Παμμηλιακού .
Στο παρθενικό του παιχνίδι αγωνίστηκε ως τερματοφύλακας αναπληρώνοντας τους τραυματίες τερματοφύλακες της ομάδας. Στη συνέχεια και μέχρι το τέλος της θητείας του στην ομάδα αγωνιζόταν ως κεντρικός αμυντικός.

William Hill Poker Το χρονικό διάστημα 1997-1999 εκπλήρωσε τα στρατιωτικά του καθήκοντα και το 1999 επιστρέφει στην ομάδα, όπου το 2000 τραυματίζεται σοβαρά στο γόνατο (ρήξη πρόσθιου χιαστού) και αναγκάζεται να διακόψει τις αγωνιστικές του δραστηριότητες λόγο του χειρουργείου, που ακολούθησε.
Η αγάπη του για την ομάδα τον κάνει να επιστρέψει το 2002, όπου η ατυχία του ξαναχτυπά την πόρτα και το 2007 ξανατραυματίζεται σε αγώνα τοπικού πρωταθλήματος με αποτέλεσμα να υποβληθεί σε νέα πολύπλοκη επέμβαση στο γόνατο, η οποία μάλλον ήταν μοιρέα αφού κατά πάσα πιθανότητα θα είναι αυτή, που θα στερήσει στον Αποστόλη Πρεβενά την μεγάλη του αγάπη, και πια είναι αυτή; Μα τι άλλο η «στρογγυλή θεά»…

Από το 2010 επιστρέφει στην μεγάλη του αγάπη τον Παμμηλιακό και προσφέρει στον Σύλλογο του νησιού, αλλά αυτή τη φορά από άλλο πόστο αυτό του γενικού αρχηγού της ομάδας.

Καλημέρα και ευχαριστούμε που μας δίνετε την ευκαιρία να μιλήσουμε μαζί σας και να δώσουμε βήμα μέσα από το sportcyclades.gr σε ένα ''αθλητάνθρωπο'' της Μήλου.

«Καλημέρα σας... Και εγώ θα ήθελα με την σειρά μου να σας ευχαριστήσω  για τα καλά σας λόγια και για την τιμή που μου κάνετε, να μου δώσετε βήμα στην σελίδα σας».

Θέλω να ξεκινήσω με μια ερώτηση, που σίγουρα ''ιεραρχικά'' πάει πρώτη στη συνέντευξη αυτή. Πόσο δύσκολη είναι η μετάβαση από τον αγωνιστικό χώρο και το έμψυχο υλικό μιας ομάδας, στην διοίκηση της και τις καθημερινές φροντίδες της;

«Η μετάβαση από τους αγωνιστικούς χώρους στα διοικητικά δρώμενα μιας ομάδος είναι πολύ δύσκολη, ειδικά όταν έχεις χρόνια ακόμα μπροστά σου να προσφέρεις. Όμως δύο πολύ σοβαροί τραυματισμοί με έφεραν στην δυσάρεστη θέση να αποσυρθώ από την ενεργό δράση. Επειδή όμως αγαπώ πολύ την ομάδα και γενικότερα το ποδόσφαιρο αποφάσισα να ασχοληθώ διοικητικά του σωματείου».

Πως την βίωσες εσύ προσωπικά σαν Αποστόλης που επί χρόνια υπεράσπιζες την αμυνα της ομάδας, τώρα να καλείσαι να λύνεις διαδικαστικά θέματα, που εκ των πραγμάτων είναι μακριά από τα αγωνιστικά.

«Ομολογώ ότι μου ήταν πολύ δύσκολο στην αρχή όμως σιγά-σιγά συμβιβάστηκα και μέρα με τι μέρα προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και να είμαι κοντά στους παίκτες, που πραγματικά είναι ήρωες και επειδή τυγχάνει να έχω ζήσει τις δυσκολίες και την ταλαιπωρία που περνούν σε κάθε εκτός έδρας αγώνα, έχουμε καταφέρει να φτιάξουμε μια φοβερή σχέση αλληλοεκτίμησης μεταξύ μας, πράγμα που με κάνει πολύ υπερήφανο και χαρούμενο».


Πως είναι τα πράγματα αυτό το διάστημα στην ομάδα (εννοώ διοικητικά), καθώς γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά ότι κατά κύριο λόγο τα οικονομικά είναι αυτά που καθορίζουν την επιτυχία του εκάστοτε Δ.Σ ενός ερασιτεχνικού σωματείου.

«Τα πράγματα αυτή τη στιγμή στην διοίκηση ομολογώ ότι είναι καλύτερα από ποτέ. Το συμβούλιο απαρτίζεται από νέα άτομα, όπως και από παλιούς παίκτες της ομάδος με πολύ όρεξη, όνειρα και διάθεση πάνω από όλα. Όσο για τα οικονομικά όπως σε όλες τις ομάδες της χώρας είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα, παρόλα αυτά και με την βοήθεια φυσικά των χορηγών μας προσπαθούμε για το καλύτερο».

Πόσο πρόβλημα δημιουργεί στο σωματείο αυτή η ρευστότητα που υπάρχει με τα δρομολόγια των πλοίων και πόσο "ριγμένοι'' νιώθετε εκεί στη Μήλο από την αδιαφορία που υπάρχει, ώστε να φτιάξει κάτι στο μέλλον;

«Η ρευστότητα των δρομολογίων (ειδικά την χειμερινή περίοδο) δημιούργει πρόβλημα σε όλο το νησί και όχι μόνο στην ομάδα μας. Οι συνθήκες σε σχέση με παλαιότερα χρόνια που ταξιδεύαμε τρείς μέρες για ένα εκτός έδρας παιχνίδι είναι σαφώς καλύτερες, όμως δεν παύει η ταλαιπωρία να είναι και πάλι μεγάλη.

Τι ενέργειες έχετε κάνει για να αλλάξει αυτή η κατάσταση;

«Απευθυνόμαστε κάθε χρόνο στις αρμόδιες αρχές και περιμένουμε ότι καλύτερο από αυτούς».

Στα αγωνιστικά τώρα αν και έχετε αρκετά παιχνίδια λιγότερα από τους άλλους, πως κρίνεις τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας;

«Θεωρώ ότι η μέχρι τώρα πορεία μας είναι πολύ καλή αν εξαιρέσουμε δύο αποτελέσματα στην έδρα με ΑΝΩ ΣΥΡΟ και ΑΝΩ ΜΕΡΑ που θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη συγκομιδή βαθμών».

Τι έχει αλλάξει τα τελευταία χρόνια και όλοι πλέον μιλούν για την σπουδαία δουλειά και την μεταμόρφωση του ποδοσφαίρου της Μήλου; Πια είναι τα όνειρα στο νησί και τα όνειρα του Δ.Σ. σε ότι αφορά τη συνέχεια της ομάδας στο φετινό πρωτάθλημα, αλλά και το μέλλον του Παμμηλιακού;

«Το ποδόσφαιρο της Μήλου από ανέκαθεν είχε υψηλό επίπεδο όμως δεν είχε υποδομές. Πλέον έχουμε γήπεδο με χορτάρι, πολλά νέα παιδία, δυνατή διοίκηση και φυσικά έναν William Hill Poker πολύ καλό προπονητή με τεράστιες γνώσεις που έχει καταφέρει να φτάσει την ομάδα σε αυτό το επίπεδο και μόνο με ντόπια παιδία. Οι στόχοι μας για το φετινό πρωτάθλημα είναι να πλασαριστούμε όσο το δυνατόν σε υψηλότερη θέση. Όσο για το μέλλον σίγουρα μια πρωτιά στο πρωτάθλημα Κυκλάδων και γιατί όχι και μία άνοδο στο περιφερειακό».

Τι γίνετε με τα άλλα τμήματα του σωματείου;
«Πέρα από το ποδοσφαιρικό τμήμα έχουμε και τμήμα στίβου με πολλές διακρίσεις και μετάλλια. Από εκεί και πέρα έχουμε τις ακαδημίες μας που είναι και το μέλλον μας. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να απαριθμούμε 250 παιδία στις ακαδημίες μας. Διατηρούμε ακαδημίες ποδοσφαίρου, στίβου και μόλις φέτος δημιουργήσαμε ακαδημίες βόλεϊ και μπάσκετ με πολύ μεγάλη ανταπόκριση. Το άσχημο είναι ότι δεν υπάρχει κλειστό γυμναστήριο για τα αθλήματα αυτά, όμως ελπίζουμε σύντομα να αποκτήσουμε».

Θέλω να μου πεις το προσωπικό σου όραμα για τον Παμμηλιακό και γενικότερα για τον αθλητισμό στο νησί.
«Προσωπικό μου όραμα είναι ο ΠΑΜΜΗΛΙΑΚΟΣ να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο κάθε χρόνο με όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα και εμφανίσεις σε όλα του τα αθλήματα και να βλέπω κάθε χρόνο ολοένα και περισσότερα νέα παιδιά στο γήπεδο».

 Τι πιθανότητες έχουμε να δούμε ξανά τον Αποστόλη Πρεβενά μέσα στους αγωνιστικούς χώρους;

«Οι πιθανότητες είναι δυστυχώς μηδαμινές».

Πόσο θα σου λήψει αυτό; καθώς είσαι σε ηλικία που πιστεύουμε ότι έχεις να προσφέρεις πολλά ακόμα.
«Η αλήθεια είναι ότι μου λείπει πολύ όμως η υγεία είναι πάνω από όλα. Ετοιμάζομαι για τρίτη επέμβαση στα πόδια μου και όπως καταλαβαίνετε είναι απίθανο να ξαναγωνιστώ σε ανταγωνιστικό επίπεδο. Υπόσχομαι όμως ότι θα συνεχίσω να αγωνίζομαι από το πόστο της διοίκησης που έχω εκλεχθεί για το καλύτερο του συλλόγου και γενικότερα όλου του Μηλείκου αθλητισμού».

Κλείνοντας θέλω να μας πεις δυο λόγια για την νέα προσπάθεια που κάνετε με τη νέα σελίδα του Παμμηλιακού (http://www.pammiliakos.gr/) που ήδη εδώ και λίγες ημέρες έχει αναρτηθεί στο διαδίκτυο.

«Όπως θα έχετε δει,  εχεί γίνει μια καταπληκτική δουλεία σε πρότυπα μεγάλων ομάδων που σίγουρα θα μας βοηθήσει σε όλους τους τομείς».

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και παλι για την τιμή που κάνατε να μου δώσετε βήμα στη σελίδα σας και σας ευχομαι ολόψυχα να συνεχίσετε την καταπλήκτική και πρωτόγνωρη για τις Κυκλάδες δουλειά που κάνετε και να είστε παντά καλά!!!!

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares