Δευτέρα, 23 Μαρτίου 2020 15:23

Αντώνης Σολάρης: Αν δεν είμαστε βέβαιοι τα πρωταθλήματα θα διακοπούν

Ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βόλεϊ Κυκλάδων Αντώνης Σολάρης μίλησε στην «Κοινή Γνώμη» για την… επόμενη μέρα κι υπάρχουν σκέψεις κάποια στιγμή να ξεκινήσουν και πάλι τα πρωταθλήματα.

«Από την πρώτη στιγμή και μάλιστα είναι γνωστό ότι η πρώτο τοπική επιτροπή που αποφάσισε να αναστείλει όλα τα πρωταθλήματα, ήταν η Επιτροπή του Βόλεϊ. Αυτήν μας την απόφαση την γνώριζε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας ο Γιώργος Καραμπέτσος. Μέχρι τώρα δεν μπορούμε να απαντήσουμε με σιγουριά κι αυτό γιατί η Πανδημία όπως έχει εξελιχθεί έχει φέρει στους πάντες τη αβεβαιότητα και κανείς δεν μπορεί να υπολογίζει το που θα φτάσουμε. Οπότε είναι καλύτερα να περιμένουμε κάποιο χρονικό διάστημα ακόμη προκειμένου να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα και να μην λέμε πράγματα ενδεχομένως πράγματα τα οποία ίσως και να μην μπορούν να εφαρμοστούν. Πάντως αν θέλουμε να κάνουμε μία «πρόβλεψη» , δεν θα το διακινδύνευα, αλλά είμαι αποφασισμένος αν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος να διακοπούν τα πρωταθλήματα εδώ. Έχουμε συζητήσει με όλα τα μέλη από τα νησιά των Κυκλάδων και είναι προτιμότερο να προστατέψουμε την υγεία των αθλητών, των διαιτητών, των παραγόντων και βέβαια κατ’ επέκταση της κοινωνίας, με τη διακοπή των πρωταθλημάτων οριστικά».

Αν σε μερικές εβδομάδες τα πράγματα πάνε καλύτερα και ο κίνδυνος ξεπεραστεί, από την πλευρά σας υπάρχει πιθανότητα να αλλάξει αυτή η απόφαση;

«Θα πρέπει πρώτα να δούμε, αν και κατά πόσο τα πρωταθλήματα τα οποία εξελίσσονται σε Πανελλήνια εμβέλεια, όπως για παράδειγμα των Παγκορασίδων, γιατί των νεανίδων έχει ολοκληρωθεί κι έχει πάει σε πάει στο Πανελλήνιο. Αν λοιπόν υπάρξουν τμήματα τα οποία θα πρέπει να εξελιχθούν ώστε μετά τη Ζ’ περιφέρεια, αλλά και στο Πανελλήνιο, ναι αυτά μπορεί και να συνεχιστούν. Βέβαια ότι γίνει θα γίνει με την σύμφωνη γνώμη της Ομοσπονδίας κι αν αυτό αποφασιστεί. Για τα υπόλοιπα θα είμαστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί, λόγω ότι ίσως να ξεκινήσει και η τουριστική κίνηση στα νησιά, οπότε δεν θα μπορούμε να ελέγξουμε το αν και κατά πόσο στις Κυκλάδες είναι ασφαλής η μετακίνηση των ομάδων. Τα πλοία δεν μπορείς να τα ελέγξεις, είναι τελείως διαφορετική η μετακίνηση από ότι στη Στερεά Ελλάδα. Εκεί οι αθλητές μετακινούνται με τα αυτοκίνητα ή με τα λεωφορεία. Ενώ οι Κυκλαδίτες αθλητές ταξιδεύουν με το καράβι».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares