Τρίτη, 28 Απριλίου 2020 22:12

ΕΠΣ Χίου: Ζητάμε την άμεση οικονομική στήριξη των ερασιτεχνικών σωματείων

Επιστολή με αποδέκτες τον κ. Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτερη Αυγενακη, τον κ. Πρόεδρο ΕΠΟ κ. Ευάγγελο Γραμμένο, την Εκτελεστική Επιτροπή ΕΠΟ, τις Ενώσεις όλης της Χώρας, τον κ. Υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταϊκούρα και τον κ. Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου και Βουλευτή Χίου κ. Νότη Μηταράκη, απέστειλε την Τρίτη 28/4 η ΕΠΣ Χίου.

Η ΕΠΣ Χίου ζητάει την οικονομική ενίσχυση των ερασιτεχνικών σωματείων και την ένταξη του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου στην κρατική επιχορήγηση.

Η επιστολή αναφέρει τα εξής:

Αξιότιμοι Κύριοι

Σας αποστέλλουμε την παρακάτω επιστολή προκειμένου να σας γνωστοποίησουμε για ακόμη μια φορά το οικονομικό τέλμα στο οποίο έχουν περιέλθει όλα τα ποδοσφαιρικά ερασιτεχνικα σωματεία της Ελλάδος.

Η ακριτική Ένωση της Χίου απαριθμεί 26 ενεργά ερασιτεχνικα σώματεια που όλο ένα και μειώνονται λόγω της οικονομικής δυσπραγίας. Με αποκορύφωμα την πανδημία του κορονοιου αρχίζουν να αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα.

Για τους παραπάνω λόγους θα σας παρακαλέσουμε:

Α. Να ενταχθούν στα μέτρα στήριξης λόγω της πανδημίας οι Ενώσεις και τα Ερασιτεχνικά Σώματεια μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα τα οποία αποτελούν το συντριπτικό ποσοστό του συνόλου των ερασιτεχνικών σωματείων όλης της Χώρας.

Β. Να επανέλθει η Τακτική κρατική επιχορήγηση προς τα Ερασιτεχνικά Σώματεια μέσο των Ενώσεων τους ή της ΕΠΟ όπως γινόταν παλαιοτερα.

Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων Είμαστε στην διάθεση σας .

Για το ΔΣ της ΕΠΣ Χίου

Ο Πρόεδρος Νικολαιδης Κωνσταντίνος

Ο Γενικός Γραμματέας  Φεργαδιωτης Ευστράτιος

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares