Σάββατο, 04 Φεβρουαρίου 2012 01:25

Παγο(θραυστικό) 4-0!!!

pagos-anw mera3

Μεγάλη νίκη με 4-0, σημείωσε απόψε ο ΑΟ Πάγου επί του Πανθηραϊκού, στα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Α΄ κατηγορίας Κυκλάδων.

Οι ''κόκκινοι'' της Σύρου δεν άφησαν πολλά περιθώρια αντίστασης στον «αποδεκατισμένο» Πανθηραϊκό και καθαρίζοντας το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο σκαρφάλωσαν στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, όπου πλέον συγκατοικούν με τους ''Μπλε'' της Σαντορίνης.

Δυνατό ματς με πολλές ευκαιρίες μπροστά από της δύο εστίες με τους Συριανούς να δείχνουν πολύ πιο εύστοχοι, μετατρέποντας τις τρεις πρώτες ευκαιρίες σε ισάριθμα γκολ, με τον Μάρκο Βαρθαλίτη να ανοίγει το σκορ μόλις στο 9ο λεπτό και τον Πρίντεζη "να λήγει" ουσιαστικά το παιχνίδι με τέρματα, που πέτυχε, στο 14΄και στο 23΄. Ο Μπαλόπιτας στο 26΄, ήταν αυτός που έβαλε το κερασάκι στην τούρτα για τους παίχτες του Η. Ξενικάκη και «σφράγισε» αυτή τη μεγάλη νίκη για την Συριανή ομάδα.

Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Γιάννη Φουστέρη, σαφώς επηρεασμένη από της πολλές απουσίες, που την ανάγκασαν να πάει στην Σύρο με μόλις (14) ποδοσφαιριστές στην αποστολή της, έδειξε να συνέρχεται στο δεύτερο μέρος, όπου και δημιούργησε αρκετές φάσεις στα καρέ του Πάγου, αλλά στάθηκε αρκετά άτυχη στην τελική προσπάθεια, με συνέπεια το 4-0 να διαμορφώνει και το τελικό σκορ του αγώνα.

  • Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου είχαμε τον σοβαρό τραυματισμό του τερματοφύλακα του Πάγου Δεσύπρη Ι., με τις πρώτες ιατρικές αναφορές να μιλούν για κάταγμα στην κλείδα.

ΑΟ ΠΑΓΟΥ(Ξενικάκης): Δεσύπρης, Κουμπής, Μαρμαγγιώλης, Σαμιωτάκης, Ρούσσος, Βαμβακάρης, Μπαλόπητας,Τουλούφος, Πρίντεζης, Μανωλιός, Βαρθραλίτης.

Τρόκα, Κρεμωνάς, Παπίτσης, Πάσχος, Τάχτρας, Πιπέρης, Χούρος.

ΑΟ ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Φουστέρης):Ξαφοράρης, Μυλωνάς, Βρενάγκρ, Γιαννακόπουλος, Αρβανίτης, Στεφανάκης, Παναγιωτίδης, Ορφανός, Κελίδης, Πέκα, Πέλεκης.

Βαζαίος, Λυγνός, Σιγάλας.


 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares