Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 13:58

Το τελευταίο νικηφόρο παιχνίδι του Αστέρα Τραγαίας στο ''Νίκος Βλακός'' και η φιέστα τίτλου [vid]

Με αφορμή την έναρξη των εργασιών για την τοποθέτηση συνθετικού χλοοτάπητα στο γήπεδο του Αστέρα Τραγαίας ''Νίκος Βλακός'' το sportcyclades.gr επαναφέρει μνήμες από το αρχείο του και σας παρουσιάζει το τελευταίο παιχνίδι που έδωσε στην φυσική της έδρα το σωματείο της Νάξου.

Ήταν 22 Απριλίου 2012, όπου ο πρωτοπόρος τότε Αστέρας Τραγαίας υποδεχόταν τότε τον ΑΣ Ίου σε ένα παιχνίδι που είχε τυπικό χαρακτήρα, αφού τότε η ομάδα της Νάξου ήταν παντοδύναμη και είχε κατακτήσει σχετικά εύκολα την 1η θέση στον 2ο όμιλο της Β΄Κατηγορίας.

Παράλληλα, η σεζόν 2011-2012 ήταν η τελευταία που επιτρεπόταν η χρήση ξερών γηπέδων από την διοργανώτρια ΕΠΣ Κυκλάδων, συνεπώς και ο Αστέρας θα έπρεπε να «ξεσπιτωθεί».

Σε εκείνο το παιχνίδι η επικράτηση του Αστέρα Τραγαίας ήταν αναμενόμενη, καθώς η ποιότητα των παιχτών της αποτυπώθηκε για ακόμα μια φορά στο τερέν. Ο Αείμνηστος Νίκος Βλησίδης, είχε φτιάξει μία ομάδα όπως την ονειρευόταν τότε... μία ομάδα που θα μπορούσε να πρωταγωνιστεί και στην Α΄κατηγορία.  

TRAGAIA-IOS_MAROYLHS_FASH_9d3ce.jpg

Το σκορ έληξε 11-0, αφού ο ΑΣ Ίου είχε παραταχθεί με παιδιά από την ακαδημία του. Σκόρερ ήταν οι: 1-0 Σαρρής, 2-0 Μπεκίμ, 3-0 Μάκαρης, 4-0 Μασούρας, 5-0 Μαρούλης, 6-0 Μασούρας, 7-0 Μασούρας, 8-0 Μάκαρης, 9-0 Φρατζέσκος, 10-0 Σαρρής, 11-0 Μενδρινός.

Οι συνθέσεις των ομάδων σε εκείνο τοπ παιχνίδι

Αστέρας Τραγαίας (Βλησίδης): Πόλγια, Βερύκοκος, Αλιμπέρτης, Παραράς, Μαιτός (75΄Κατσούλης), Μάκαρης, Σαρρής, Μαρούλης, Φρατζέσκος, Μασούρας (46΄Δεδρινός), Μπεκίμ.

ΑΣ Ίου (Καραβάς): Δράκος, Κωστόπουλος (60΄Μπουρνέλης), Γιανόπουλος Φ. (40΄Καραπούλης), Μονογυιος, Καρράς, Κάνουλας, Καλαθάς, Γιαννόπουλος Φ. (55΄Κωστόπουλος), Μπάτσαλης, Κωστόπουνος Ν., Οκουτσέκου.

Διαιτητές ήταν οι: Δεληγιάννης, Φαν Άακεν, Ψαρράς.

Τα γκολ από το ματς

 

Στις 6 Μαΐου του 2012 η φιέστα

Λίγες ημέρες μετά την λήξη του πρωταθλήματος πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο Τραγαίας «Νίκος Βλακός» η φιέστα του Αστέρα Τραγαίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Β΄κατηγορίας.

Ήταν μία γιορτή για τους ποδοσφαιριστές, τους φίλαθλους και τους προσκαλεσμένους σε ένα γήπεδο στολισμένο με πορτοκαλί μπαλόνια, με πλούσια κεράσματα, δημιουργώντας μια γιορτινή ατμόσφαιρα.

Η γιορτή ξεκίνησε με τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα ανάμεσα στον Αστέρα και στους παλαίμαχους του Πανναξιακού, με τους φίλαθλους να παρακολουθούν ένα πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα με πολλά γκολ και να χειροκροτούν ωραίες ενέργειες των παικτών και των δύο ομάδων.

Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Μιχάλης Ψαρράς. Μετά το τέλος της γιορτινής αναμέτρησης ακολούθησε η απονομή των μεταλλίων, την οποία έκανε το μέλος της ΕΠΣ Κυκλάδων Μανόλης Βάβουλας, στη συνέχεια ο πρόεδρος της ομάδας Νίκος Βλησίδης κάλεσε τους τρεις αρχαιότερους παίκτες του Αστέρα, Κατσούλη Ανδρέα, Μαρούλη Δημήτρη και Μαράκη Πέτρο να παραλάβουν το Κύπελλο, οι οποίοι και το σήκωσαν μέσα σε ατμόσφαιρα αποθέωσης συνοδευόμενοι με την ρίψη πολλών βεγγαλικών.

Σύσσωμη η οικογένεια του Αστέρα αφιέρωσε την κατάκτηση του τροπαίου στον πρόωρα χαμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας Νίκο Βλακό.

Ακολούθησαν αναμνηστικές φωτογραφίες και όλοι τότε υποσχέθηκαν να ξαναζήσουν τέτοιες στιγμές, οι οποίες γιατί όχι να επαναληφθούν με την επιστροφή της ομάδας στην φυσική της έδρα.

Η βαθμολογία

2020-05-13_96c7f.jpg

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares