Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 13:40

Κούστας: «Κοινή επιθυμία να συνεχίσω στην Κηφισιά»

Στην Κηφισιά, η παραμονή του Νίκου Κούστα στην τεχνική ηγεσία δεν αποτελεί είδηση αφού βάσει πορείας ήταν δεδομένο ότι οι άνθρωποι της ομάδας θα στήριζαν το νεαρό κόουτς.  

Από την 3η αγωνιστική που ανέλαβε τους "κυανόλεύκους", μπόρεσε να τους οδηγήσει σε ανοδική τροχιά και να τερματίσουν στις πρώτες θέσεις της κατάταξης. Πλέον, μετά τη συγκεκριμένα είδηση σειρά παίρνουν τα υπόλοιπα θέματα. Με τον τεχνικό διευθυντή, Λευτέρη Μυλώνη, να βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με προπονητή και διοίκηση, θα τρέξουν τα υπόλοιπα ζητήματα ούτως ώστε η ομάδα των βορείων προαστίων να έχει ανταγωνιστικό πρόσωπο σε ακόμη μια αγωνιστική περίοδο όποτε αυτή ξεκινήσει. Κατά τα άλλα, με μια λακωνική του δήλωση ο Νίκος Κούστας θέλησε να εκφράσει την ικανοποίηση του για τη συνέχιση της συνεργασίας του με την Κηφισιά, δείχνοντας με αυτό το τρόπο ότι ήταν επιθυμία τόσο του ίδιου όσο και του συλλόγου να συνεργαστούν εκ νέου.

Αναλυτικά, το σχόλιο του νεαρού κόουτς  

«Ήταν επιθυμία μου να συνεχίσω στην Κηφισιά την νέα χρονιά. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη της στο πρόσωπο μου. Εύχομαι να έχουμε μια δημιουργική ποδοσφαιρική χρόνια».

Εντός των επόμενων ημερών θα ξεκινήσουν και οι επαφές με τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ βάσει των εισηγήσεων που έγιναν από το τεχνικό επιτελείο.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares