Τετάρτη, 13 Μαΐου 2020 13:52

Επέστρεψε στη Σαντορίνη ο Νίκος Στρατηγάκης

Στο πέρασμα του από τη Σαντορίνη ο Νίκος Στρατηγάκης κέρδισε τον θαυμασμό και την παραδοχή όλων για την ποδοσφαιρική του αξία αλλά και για τον ακέραιο χαρακτήρα που διαθέτει ως ποδοσφαιριστής.

Πλέον ο Νίκος Στρατηγάκης βρίσκεται στη Σαντορίνη για επαγγελματικούς λόγους στο νησί της Σαντορίνης, όπου αναμένεται να αγωνιστεί σε ομάδα του νησιού, με τον ίδιο όμως να μην έχει αποφασίσει ποια θα είναι αυτή, καθώς όπως όλοι μας αναμένει τις εξελίξεις με την συνένωση των ομάδων.

Ο Νίκος Στρατηγάκης, έζησε πολύ όμορφες ποδοσφαιρικές στιγμές, καθώς αποτέλεσε ένα από τα βασικά στελέχη της ομάδας του Πανθηραϊκού που κατέκτησε το νταμπλ και ανέβηκε στη Γ΄Εθνική, ενώ και το πέρασμα του από την Λάβα Εμπορείου συνοδεύτηκε με επιτυχίες.

Η επιστροφή του στην Κρήτη για λογαριασμό του ΠΑΟ Κρουσώνα του επιφύλαξε μία άτυχη στιγμή από αυτές που δεν θέλουμε να συμβαίνουν σε κανέναν άνθρωπο, αφού το 2018 έπεσε θύμα τροχαίου, το οποίο μάλιστα όπως αρχικά φάνηκε θα έβαζε τέρμα στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Όμως ο Νίκος φάνηκε πολύ δυνατός για να τα βάλει κάτω και με τη δύναμη της ψυχής του κατάφερε να υπερνικήσει κάθε εμπόδιο και να επιστρέψει στο άθλημα που τόσο αγαπά, το ποδόσφαιρο.

Πάτησε και πάλι στα γήπεδα την φετινή αγωνιστική περίοδο, όπου φόρεσε την φανέλα του Ραύκου, μία ομάδα που αγωνίζεται στην Β΄κατηγορία της ΕΠΣ Ηρακλείου, που παρεμπιπτόντως μέχρι την διακοπή είχε την καλύτερη επίθεση σε όλα τα πρωταθλήματα της ΕΠΣΗ με 65 τέρματα ενεργητικό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι εκτός των: ΠΑΟ Κρουσώνα, Πανθηραϊκό, Λάβα και Ραύκο, ο Νίκος Στρατηγάκης έχει αγωνιστεί και στον Κεραυνό Πενταμοδίου από όπου ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο.

Τον καλωσορίζουμε και πάλι στις Κυκλάδες!

6119b1fcc3796ff4b20bb3bcbf974293_XL_20131.jpg

f6e231c3cfde8720e26dc171e3438e65_XL_2007f.jpg

 

 

 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares