Παρασκευή, 15 Μαΐου 2020 21:37

Τότε που o Πανθηραϊκός πέτυχε μεγάλο διπλό στον ''Ταρλά'' και «απογειώθηκε» για την Γ΄Εθνική [pics-vids]

Ήταν Κυριακή 15 Μαΐου του 2016, όπου ο Πανθηραϊκός πήρε ένα μεγάλο διπλό στο γήπεδο του ''Ταρλά'' στη Μυτιλήνη με 0-2 κόντρα στον Αίγειρο Μυστεγνών και έκανε το μεγάλο βήμα για την άνοδο στη Γ' Εθνική.

Ήταν μία πολύ όμορφη εμπειρία, καθώς η ομάδα της Σαντορίνης ταξίδεψε στη Μυτιλήνη με ναυλωμένη πτήση, έχοντας αρκετούς φίλους κοντά της και... φυσικά το sportcyclades.gr, που σε συνεργασία με το sportlesvos.gr κάλυψαν τότε το ματς.

Για την ιστορία τα γκολ του Πανθηραϊκού επιτεύχθηκαν στο 16'  ο Περιάλης με σέντρα βρήκε τον Γκουτσούλα, αυτός άφησε στον Αρβανίτη που έστρωσε στον Βέρμπη που με σουτ σκόραρε για το 0-1 και στις καθυστερήσεις μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Αίγειρου ο Βέρμπης με ψύχραιμο, τεχνικό, διαγώνιο σουτ σφράγισε την νίκη του Πανθηραικού κάνοντας το 0-2.


Σαν ηφαίστειο που ξυπνά.....0-2 στη Μυτιλήνη!


Οι συνθέσεις

ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ (Αρχντάκης): Τσουκαλάς, Νικολάου, Βαρούχας, Αγοραστός [ 84' Μηνδρινός], Λούκα, Φύτρος, Κωλέτσης, Αρβανίτης, [60' Ζώνας], Βέρμπης, Γκουτσούλας, Περιάλης [ 79' Στρατηγάκης]. 

ΠΑΓΚΟΣ: Ντεκίδης, Βλαβιανός, Λυγνός

ΑΙΓΕΙΡΟΣ ΜΥΣΤΕΓΝΩΝ (Παπαλόπουλος): Κούμπας, Καπταγιάννης, Μουτζούρης, Λεονταρίδης, Τριλιανός, Χριστοδούλου [69' Δεσποτίδης ], Μαστραντωνάς [80' Τσιπάς ], Γιάκαλης, Σεραφίγγος, Συβρής, Μαλακός [85' Κοντονίκας].


ΠΑΓΚΟΣ: Παπακώστας, Σπετσιώτης, Τσιβγούλης, Κάτσανος

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

 Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες από τον αγώνα

Δείτε ΕΔΩ τις φωτογραφίες από το ταξίδι

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares