Τρίτη, 19 Μαΐου 2020 11:56

Θύελλα Καμαρίου: Έκλεισαν δύο χρόνια από την ιστορική κατάκτηση του πρωταθλήματος [pics - vids]

Όταν το 2017 η ΕΠΟ της πρότεινε να πάρει τη θέση του ΑΟ Σύρου και σαν δευτεραθλήτρια να ανέβει στη Γ΄Εθνική, οι άνθρωποι της ομάδας το αρνήθηκαν γνωρίζοντας ότι η  ''Μεγάλη Κυρία'' των Κυκλάδων θα έπρεπε να ολοκληρώσει κάτι που είχε ξεκινήσει, να προετοιμαστεί κατάλληλα και έπειτα να πάρει το εισιτήριο που θα κέρδιζε μέσα στα γήπεδα.

Ήταν 19 Μαΐου του 2018, όταν η Θύελλα Καμαρίου εκπλήρωσε στο απόλυτο τον στόχο της... Ήταν η μέρα που κέρδισε τον ΑΟ Μυκόνου 1-2 στον τελικό του πρωταθλήματος των Κυκλάδων που έγινε στο ΔΑΚ Νάξου, κατακτώντας αήττητη το πρωτάθλημα και λίγες μέρες νωρίτερα το κύπελλο.

Ήταν το πρώτο πρωτάθλημα στην ιστορία της ομάδας στην Α΄κατηγορία και γενικότερα το πρώτο νταμπλ, το οποίο φυσικά πανηγυρίστηκε τότε έξαλα από τους φίλους της ομάδας που γέμισαν την εξέδρα του ΔΑΚ Νάξου και έπειτα μετέφεραν την γιορτή στη Σαντορίνη.

Θυμηθείτε εκείνη την μεγάλη νύχτα για τους ''Καμαριανούς''


Νταμπλούχος Κυκλάδων η Θύελλα Καμαρίου


 

Θυμηθείτε τη μετάδοση του τελικού που έγινε σε συνεργασία του sportcyclades.gr, του volcano TV και του Cyclades stream, σε μία προσπάθεια πρωτόγνωρη για τις Κυκλάδες.


Ο τελικός μέσα από 1041 φωτογραφίες


 

Το «έκαψε» στο ENIGMA CLUB η Θύελλα Καμαρίου [pics-vid]

Δείτε το συλλεκτικό βίντεο με τα hilights, τις απονομές και τις δηλώσεις του τελικού πρωταθλήματος της Ε¨ΠΣ Κυκλάδων για τη σεζόν 2017-2018, ΑΟ Μυκόνου - Θύελλα Καμαρίου 1-2.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares