Κυριακή, 31 Μαΐου 2020 11:40

Κωνσταντινιδης: Με μεγάλη μας χαρά δεχθήκαμε την πρόταση της ΕΠΣ Κυκλάδων

Στα μέσα Ιουνίου και εφόσον υπάρξει μία πιο ξεκάθαρη εικόνα θα οριστικοποιηθούν οι ημερομηνίες των φιλικών αναμετρήσεων μεταξύ των ομάδων Κ12 της ΕΠΣ Κυκλάδων και της ΕΠΣ Χανίων, που θα συνδυαστεί από την αδελφοποίηση των δύο ενώσεων.

Τα Χανιά και οι Κυκλάδες ήταν το ζευγάρι της φάσης των ''16'' του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων, που ως γνωστό ματαιώθηκε με απόφαση της ΕΠΟ λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Όμως ο κ. Φρέρης και η ΕΠΣ Κυκλάδων θέλησε να μην στερηθούν τα παιδιά την χαρά του παιχνιδιού, στέλνοντας αίτημα στην ΕΠΣ Χανίων, το οποίο φυσικά έγινε δεκτό από τον ομόλογο του κ, Κώστα Κωνσταντινίδη.

Πλέον απομένουν τα διαδικαστικά, όπως μας είπε ο κ. Κωνσταντινίδης σε επικοινωνία που είχαμε.

«Με χαρά δεχθήκαμε το αίτημα της ΕΠΣ Κυκλάδων για να γίνουν κάποια παιχνίδια. Το θέμα είναι ότι δεν μπορούμε να προγραμματίσουμε τώρα κάτι, αφού θα πρέπει να δούμε τους σχεδιασμούς των υπουργείων, πότε θα ανοίξουν τα σχολεία και φυσικά πότε θα μπορέσουν να διεξαχθούν αγώνες. Στα μέσα Ιουνίου πιστεύω θα γνωρίζουμε περισσότερα», είπε ο κ. Κωνσταντινίδης για τα παιχνίδια που αναμένονται και πιθανότατα το πρώτο θα γίνει στις Κυκλάδες.

Να γίνουν πρώτα όλα τα βήματα να ανοίξουν κανονικά οι αθλητικοί χώροι. Πρώτο στις Κυκλάδες θετικότητα και με μεγάλη μας χαρά.

Όσο αφορά την ένωση των Χαννίων και τις Μικτές ομάδες ο πρόεδρος, επισήμανε: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την παρουσία των Μικτών μας τόσο σε αγωνιστικό, όσο και σε οργανωτικό επίπεδο. Βέβαια θα θα πρέπει να πω ότι όπως όλα και οι Μικτές ομάδες είναι Αίολες , αλλά είναι η πρώτη φορά που δεν μπορείς να κατηγορήσεις κανέναν γι' αυτό. Μπαίνουμε στη διαδικασία να προγραμματίσουμε όσο μπορούμε βέβαια σε ένα δύσκολο καλοκαίρι για εμάς αφού έχουμε και τις εκλογές».

 

Κατηγορία ΜΙΚΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares