Σάββατο, 06 Ιουνίου 2020 17:26

Τάκης Γρυπαίος: Ήμουν εξ αρχής υπέρ της συνένωσης

Ένας από τους παράγοντες που τα τελευταία χρόνια έχουν ανεβάσει το επίπεδο του ποδοσφαίρου στη Σαντορίνη αδιαμφισβήτητα είναι ο Τάκης Γρυπαίος.

Την περίοδο που ο Πανθηραϊκός κέρδισε την άνοδο -για πρώτη φορά- στην ιστορία του στην Γ' Εθνική ήταν από τους βασικούς πυλώνες του συλλόγου, με τον ίδιο να δείχνει να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις που λαμβάνουν χώρα στο νησί της Σαντορίνης στο κομμάτι του αθλητισμού.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με το γνωστό σε όλους Σαντορινιό επιχειρηματία ο οποίος κατέθεσε την άποψη του για την συνένωση των ομάδων, υπογραμμίζοντας ότι ο ίδιος από την αρχή είχε ταχθεί υπέρ από την αρχή.

Αναλυτικά

"Νομίζω ότι η συνένωση θα είναι καλό για όλο το νησί και παράλληλα για το Κυκλαδίτικο Αθλητισμό. Εγώ ήμουν ο πρώτος που ψήφισε υπέρ. Από τη στιγμή που δεν υπήρχε η δυνατότητα να σηκωθεί ένα τόσο μεγάλο οικονομικό βάρος, νομίζω ότι η συνένωση ήταν το καλύτερο δυνατό εγχείρημα που θα μπορούσε να γίνει. Κατά τη γνώμη μου, αργήσαμε κιόλας αφού θα μπορούσε να είχε γίνει από τις προηγούμενες σεζόν".

Ερωτηθείς εάν θα στηρίξει την προσπάθεια, ο κ. Γρυπαίος δήλωσε: "Σίγουρα θα στηρίξω τη προσπάθεια. Δεν ξέρω εάν θα βρίσκομαι στο διοικητικό συμβούλιο αλλά σίγουρα θα είμαι κοντά και θα βοηθήσω την ομάδα. Αν ενωθούμε όλοι μαζί μπορούμε να πετύχουμε το στόχο που θα τεθεί".

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares