Κυριακή, 07 Ιουνίου 2020 11:26

Μηνύματα ενότητας και ισχύος από τη Σαντορίνη

Μπορεί ο ΑΣ Σαντορίνη 2020 να πήρε την ισχυρή εντολή από τις συνελεύσεις για να προχωρήσει, όμως αυτό είναι μόνο η αρχή της προσπάθειας.

Στο παρασκήνιο υπάρχουν καθημερινά ραντεβού και συναντήσεις ανθρώπων του ποδοσφαίρου της Σαντορίνης, που θέλουν το νέο εγχείρημα να ενώσει την Σαντορίνη από άκρη σε άκρη για να δημιουργηθεί ένα ισχυρό σύνολο.

Από αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανείς, ούτε ο Παναγιώτης Σκαφτούρος, ο οποίος μπορεί τον επόμενο χειμώνα να μένει μόνιμα στην Αθήνα, αλλά φαίνεται ότι μετά το κάλεσμα του Βαγγέλη Φουστέρη, θα έχει θέση σε αυτή την προσπάθεια, αφού τους δύο άνδρες συνδέει και μία ισχυρή φιλία.

Επίσης, άνθρωποι, όπως ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων και επιτυχημένος Σαντορινιός επιχειρηματίας, κ. Μάριος Γαλανός, αναμένεται να βάλει και αυτός το δικό του λιθαράκι στην ενωμένη ποδοσφαιρικά Σαντορίνη.

Τα πρώτα μηνύματα που έρχονται από το νησί του Ηφαιστείου είναι κάτι παραπάνω από ενθαρρυντικά, καθώς η νέα προσπάθεια έχει αγκαλιαστεί από το σύνολο των κατοίκων και των επιχειρηματιών του νησιού. 

Δείγμα των επαφών που γίνονται είναι και η φωτογραφία που τραβήχτηκε χθες στο ENIGMA CLUB, όπου οι: Βαγγέλης Φουστέρης, Μάριος Γαλανός και Παναγιώτης Σκαφτούρος είναι αγκαλιά, στέλνοντας το δικό τους μήνυμα.

 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares