Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 14:05

Φωστήρας: Τρέχει ο προγραμματισμός, μέχρι τις 20/6 οι προπονήσεις

Μέχρι τις 20 Ιουνίου θα πραγματοποιούνται προπονήσεις στον Φωστήρα, αφού, ο προπονητής Πάρης Ανδράλας θέλει να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του σε καλή κατάσταση ενόψει της προετοιμασίας.

Παράλληλα, ο προγραμματισμός της ομάδας τρέχει με τη διοίκηση να κάνει συνεχή ραντεβού με παίκτες που ενδιαφέρουν το σύλλογο.

Περισσότερες εξελίξεις θα υπάρξουν από την προσεχή εβδομάδα αφού σύμφωνα με πληροφορίες προέχει να κλείσουν οι παίκτες που βρίσκονται στο υπάρχον ρόστερ.

Διονύσης Πανταζής και Νίκος Αξιώτης καθημερινά βρίσκονται σε συζητήσεις όπως και τα υπόλοιπα μέλη της διοίκησης ώστε ο νέος Φωστήρας να είναι ανταγωνιστικός και έτοιμος να διεκδικήσει.

Η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας έχει προγραμματιστεί προς τα τέλη Ιουλίου (27/7) ή αρχές Αυγούστου (1/8), ενώ λίγες ημέρες μετά την επίσημη έναρξη οι ποδοσφαιριστές θα υποβληθούν σε αιματολογικές εξετάσεις και εργομετρικά.

Ο κ.. Ανδράλας αναφερόμενος στο πως θα κυλήσει ο σχεδιασμός τόνισε: "Θέλουμε δυο ποδοσφαιριστές που να αγωνίζονται ως μικροί και στη συνέχεια θα προσπαθήσουμε να αποκτήσουμε τρεις μεταγραφές ενδεκάδας".

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares