Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 14:08

Κυπέλλουχος ΕΠΣΑ ο Άγιος Ιερόθεος για πρώτη φορά στην ιστορία του

Μετά από κλήρωση που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Τετάρτης (10/6) στα γραφεία της ΕΠΣΑ, κυπελλούχος για τη σεζόν 2019-20 αναδείχθηκε ο Άγιος Ιερόθεος.

Η διαδικασία αυτή φυσικά γίνεται τυπικά για να προκύψει η ομάδα που θα συμμετάσχει τη νέα σεζόν στο Κύπελλο Ελλάδας.Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την κλήρωση τηρήθηκαν όλοι οι κανόνες υγιεινής, αφού όλοι οι παρευρισκόμενοι φορούσαν μάσκες και θερμομετρήθηκαν πριν την έναρξη της διαδικασίας. Από πλευράς Φωστήρα παραβρέθηκαν ο πρόεδρος Διονύσης Πανταζής, ενώ από πλευράς Άγιου Ιερόθεου παρόντες ήταν οι Παναγιώτης Ρούμπας-Μανώλης Δραμπουκάκης.

Με την κατάκτηση αυτή ο Άγιος Ιερόθεος πανηγυρίζει την πρώτη του κατάκτηση, σε ένα θεσμό που χαρακτηρίζονταν καταραμένος για τους "κιτρινόαμυρους" αφού σε τρεις απόπειρες είχαν ηττηθεί ισάριθμες φορές στους τελικούς.

Δείτε τις περιόδους που συμμετείχε στους τελικούς η ομάδα του Περιστερίου

1993 Ερασ. Παναθηναϊκού– Άγιος Ιερόθεος 2-0

1995 Μαρκό– Άγιος Ιερόθεος 2-1

2019 Ηλυσιακός-Άγιος Ιερόθεος 1-0

Ο Άγιος Ιερόθεος συγχαίρει τα γειτονικά σωματεία

Με ανακοίνωση του ο Άγιος Ιερόθεος συνεχάρη τα γειτονικά σωματεία των Άνθούπολης, Άμιλλας Περιστερίου, Ιπποκράτη και Γαλαξία για την άνοδο τους.

Το δελτίο τύπου

Η διοίκηση του Άγιου Ιερόθεου συγχαίρει τον ΑΟ Ανθούπολης, την Άμιλλα Περιστερίου, τον Ιπποκράτη, Γαλαξία Περιστερίου για την άνοδο τους και τους εύχεται να πετύχουν τους στόχους τη νέα αγωνιστική σεζόν.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares