Τετάρτη, 10 Ιουνίου 2020 21:38

Σαντορίνη 2020: Στην τελική ευθεία του προπονητή, ο Οφρυδόπουλος ψηλά στη λίστα

Το θέμα προπονητή είναι το υπ' αριθμόν ένα ζήτημα που θα πρέπει να αποφασίσει άμεσα η διοίκηση του ΑΣ Σαντορίνη 2020.

Μετά την ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας με τους Βαγγέλη Χαντέ και Μανόλη Παπαματθαιάκη έχει ανοίξει ο δρόμος για τις επαφές με τους πιθανούς αντικαταστάτες τους, με 3-4 ονόματα να βρίσκονται ήδη ψηλά στη λίστα της διοίκησης της νέας ομάδας.

Οι πληροφορίες μας επιβεβαιώνουν το γεγονός ότι ο πήχης έχει τεθεί ψηλά στη Σαντορίνη 2020, αφού τα ονόματα των προπονητών που απασχολούν την διοίκηση αποτελούν μοναδικές περιπτώσεις και η επερχόμενη τελική συμφωνία θα κάνει αίσθηση στον ποδοσφαιρικό χώρο.

Ψηλά στη λίστα βρίσκεται το όνομα του προπονητή Σωκράτη Οφρυδόπουλου, ο οποίος πέρυσι ήταν στον πάγκο της Παναχαϊκής στη super league 2.

Η περίπτωση του Οφρυδόπουλου ωστόσο συγκεντρώνει αρκετές δυσκολίες, καθώς παρόλο που ακούγεται ότι είναι ελεύθερος, ωστόσο δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη το τοπίο με την ομάδα στην οποία ανήκει μέχρι σήμερα και επιπλέον πρόκειται για έναν τεχνικό ο οποίος εργάζεται σταθερά τα τελευταία χρόνια σε υψηλές κατηγορίες.

Από εκεί κει πέρα όμως η διοικούντες της Σαντορίνη 2020 δεν έχουν επαναπαυθεί σε αυτή την περίπτωση, καθώς υπάρχουν επαφές και με άλλους προπονητές, οι οποίοι αναμένουν στο ακουστικό τους για την τελική απόφαση.

Όπως αναφέρουν οι πηγές μας, σε κάθε περίπτωση το θέμα του προπονητή θα ξεκαθαρίσει το επόμενο δεκαήμερο.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares