Πέμπτη, 11 Ιουνίου 2020 23:40

Αλέξανδρος Λέτσο: Ευχαριστώ τους ανθρώπους της Ελλάς Σύρου για την τιμητική πρόταση

Μετά από μία εξαιρετική σεζόν στον Αλμυρό Βόλου ο Αλέξανδρος Λέτσο είναι πλέον σε θέση να ξεκινήσει τις συζητήσεις με ομάδες που τον έχουν προσεγγίσει και σίγουρα αυτές δεν είναι λίγες.

Ο Λέτσο συνέβαλε τα μέγιστα στην πορεία-πρωταθλητισμού της Θεσσαλικής ομάδας αφού σε αρκετά ματς διατήρησε το μηδέν ενώ με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του έδειξε την κλάση.

Για όσους δεν γνωρίζουν ο Λέτσο έχει αγωνιστεί σε Πιστογιέσε, Διάνα Ηλιούπολης, Σούρμενα, Εργοτέλη (Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής), Ιωνικό, Τράχωνες (Πρωτάθλημα Γ' Εθνικής) και ΑΕ Λευκίμμης. 

Ανάμεσα στις ομάδες που τον προσέγγισαν ήταν και η Ελλάς Σύρου, οι άνθρωποι της οποίας όπως αποκαλύψαμε του κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας.

Για τον ίδιο αυτή η πρόταση ήταν τιμητική όπως είπε σε δήλωση του στο sportcyclades, όπου παράλληλα ευχαρίστησε τους ανθρώπους της Συριανής ομάδας:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση του ιστορικού σωματείου της Ελλάς Σύρου για την τιμητική πρόταση που μου έκανε. Προτεραιότητα μου αυτή τη στιγμή είναι να αγωνιστώ σε επαγγελματική κατηγορία. Τους εύχομαι να έχουν μία καλή πορεία και να πετύχουν τους στόχους τους».

Όσο αφορά τον τελευταίο σταθμό της καριέρας του, τον Αλμυρό, ο Αλέξανδρος Λέτσο έγραψε τα εξής:

«Σήμερα και επίσημα χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον Γ.Σ. Αλμυρού. Ελπίζω να έβαλα και εγώ το λιθαράκι μου στην πορεία του 2ου γύρου και την εύκολη σωτηρία της ομάδας. Ευχαριστώ προσωπικά τον κύριο Ντελόπουλο και τον κύριο Δήμο Πςρπερίδη για την άψογη συνεργασία που είχαμε σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ευχαριστώ επίσης και τον κόσμο του Αλμυρού που προσωπικά και εμένα αλλά και τους συμπαίκτες μου, μας αγκαλιάσανε από την πρώτη στιγμή που ήρθαμε στην ομάδα. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα, να βρει την ηρεμία της και τον δρόμο της».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares