Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2020 11:40

Κωνσταντόπουλος: Ευχαριστώ τον πρόεδρο και την διοίκηση για την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους

Με την ανανέωση της συνεργασίας τους με τον Αλέξη Κωνσταντόπουλο στον Πύργο από σήμερα «σηκώνουν τα μανίκια» και πιάνουν δουλειά ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, καθώς φέτος θα είναι μία ιδιαίτερη χρονιά και όλοι στη Σαντορίνη το γνωρίζουν πολύ καλά αυτό.

''καπετάνιος'' της προσπάθειας των ''Πυριανών'' θα είναι και φέτος ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, ο οποίος πλέον έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα, έχοντας κερδίσει τον σεβασμό όλων:

«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που θα συνεχίσουμε αυτή την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Μανόλη Νομικό και την διοίκηση του ΑΟ Πύργου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης στο πρόσωπο μου», είπε ο ικανότατος κόουτς, ο οποίος θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ανανέωσε τη συνεργασία του έπειτα από συζητήσεις που κράτησαν αρκετά αφού έπρεπε να διευθετηθούν αρκετά πράγματα.

Όσο αφορά τις πρώτες σκέψεις και τον σχεδιασμό, ο ΑΟ Πύργου ως μέλος της συνένωσης της Σαντορίνης, είναι φυσιολογικό να ταυτίσει την πορεία του με τη λειτουργία της πρώτης ομάδας του νησιού: «Θα πρέπει να περιμένουμε τις εξελίξεις με την πρώτη ομάδα και έπειτα θα μπορούμε να οριοθετήσουμε και τους δικούς μας στόχους. Μόνιμος στόχος του ΑΟ Πύργου, είναι μία καλή πορεία και το ευ αγωνίζεσθαι, αυτά δεν αλλάζουν».

Η 1η Αυγούστου θα είναι η μέρα που θα έχουμε την έναρξη της δράσης στο κομμάτι της προετοιμασίας όπως μας αποκάλυψε ο Αλέξης Κωνσταντόπουλος, απατώντας σε σχετική ερώτηση: «Σκεφτόμαστε αν ξεκινήσουμε την 1η Αυγούστου την προετοιμασία μας σε γκρουπ, ώστε να περάσουν οι ποδοσφαιριστές μας εργομετρικά και εξετάσεις από Ιατρούς. Η κανονική προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 19 Αυγούστου, αφού θα πρέπει αν είμαστε έτοιμοι για το Κύπελλο».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares