Σάββατο, 13 Ιουνίου 2020 21:55

ΑΣ Σαντορίνης 2020: Στο πλάνο και ο Γεωργιάδης

Στην ΑΣ Σαντορίνης 2020 το θέμα του προπονητή είναι αυτό που θα πρέπει να κλείσει άμεσα προκειμένου να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν.

Ήδη το όνομα που έχει πέσει στο τραπέζι και βρίσκεται ψηλά στη λίστα είναι εκείνο του Σωκράτη Οφρυδόπουλου, χωρίς ωστόσο, να είναι και το μοναδικό.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμη ένας προπονητής φαίνεται ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της νεοσύστατης ομάδας.

Ο λόγος για τον Κώστα Γεωργιάδη ο οποίος τη σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν τεχνικός στην ιστορική Βέροια που τερμάτισε στην 7η θέση της Football League.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν το καλοκαίρι του 2016 τον κάλεσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης στον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αναλαμβάνει την θέση του βοηθού προπονητή.

Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς δίπλα στον Δημήτρη Καλαϊτζίδη μένει δύο χρόνια, όταν το καλοκαίρι του 2018 έρχεται η πρόταση από τον νεοφώτιστο στην Γ' Εθνική Π.Ο. Τρίγλιας για να αποφασίσει να αναλάβει ο ίδιος πρώτος προπονητής με πολύ καλά αποτελέσματα, αφού την πρώτη σεζόν η ομάδα της Χαλκιδικής κέρδισε την άνοδό της ύστερα από αγώνες μπαράζ στην Football League. 

Όπως γίνεται αντιληπτό η ομάδα της Σαντορίνης προσπαθεί να κινηθεί και για άλλες ενδιαφέρουσες περιπτώσεις και τα πάντα θα κριθούν τα επόμενα 24ωρα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares