Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 18:13

Γιούερς Σεϊντίνι: Με σκληρή δουλειά μπορεί ο ΑΠΑΣ να βγει πρωταθλητής στους παίδες

“Συνεπής” στο ραντεβού του σε τελική φάση αναπτυξιακών πρωταθλημάτων και φέτος ο ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”. Η ομάδα της ορεινής Νάξου που θα εκπροσωπήσει το νησί της Αριάδνης σε δύο διοργανώσεις, θα δώσει το “παρόν” τόσο στο φάιναλ φορ των παίδων στην Πάρο (6,7/7), όσο και σε αυτό των εφήβων στη Σαντορίνη.

seintini_4_91bbc.jpg

Η φετινή πορεία των “ορεινών” στον Β’ όμιλο της ΕΣΚ Κυκλάδων στο παιδικό πρωτάθλημα φαίνεται πως ήταν το επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται στις ακαδημίες τα τελευταία χρόνια. Υπό τις οδηγίες του Κατερινιώτη τεχνικού, του Παναγιώτη Αθανασιάδη, ο οποίος πρόσφατα ανανέωσε την συνεργασία του με τα Φανάρια, ο ΑΠΑΣ στους εννέα αγώνες που έδωσε ήταν πρώτος στη βαθμολογία με 18 βαθμούς, πριν διακοπεί το πρωτάθλημα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, μέτρησε ισάριθμες νίκες και μάλιστα τις περισσότερες με εκκωφαντικό τρόπο και φαντάζει ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος.

seintini_6_c363c.jpg

Πρωταγωνιστής των εκπληκτικών εμφανίσεων αυτών, δίχως να παραβλέπουμε τους συμπαίκτες του, ήταν ο Γιούερς Σεϊντίνι. Ο 16χρονος αθλητής έχει πρωταγωνιστικό ρόλο τα τελευταία χρόνια στα τμήματα του παιδικού και του εφηβικού, ενώ ήταν και μέλος της κορυφαίας πεντάδας στο περυσινό φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος στο κλειστό της Μάρπησσας, στην Πάρο.

seintini_2_c1d3e.jpg

Μάλιστα, τη φετινή σεζόν πήρε χρόνο συμμετοχής και σε παιχνίδια του ΑΠΑΣ στον 2ο όμιλο του Νότου της Γ’ εθνικής και ήταν από τους νεότερους σε ηλικία που έχουν αγωνιστεί στις εθνικές κατηγορίες μπάσκετ ανδρών.


Με αφορμή τα επικείμενα φάιναλ φορ της ΕΣΚ Κυκλάδων, το “SportCyclades” ξεκίνησε αφιέρωμα σε κάθε ομάδα που συμμετέχει στην τελική φάση βάση της θέσης στην βαθμολογία του εκάστοτε ομίλου με μία μίνι συνέντευξη, τριών ερωτήσεων, με αθλητή, ή αθλήτρια από κάθε σωματείο. Η αρχή γίνεται από το παιδικό πρωτάθλημα που βάση ημερομηνίας θα διεξαχθεί πρώτο και συγκεκριμένα στις 6 & 7 Ιουλίου στο κλειστό της Μάρπησσας στην Πάρο.


Μία ημέρα μετά τις δηλώσεις του Μπλερίμ Ζόνγκα του ΑΟ Άνδρου στο σάιτ μας κι εν όψει λοιπόν του φάιναλ φορ της Πάρου στις αρχές του επόμενου μήνα ο Σεϊντίνι μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά.

- Πως αισθάνεσαι με τη συμμετοχή της ομάδας σου στο φάιναλ-φορ κι επί προσωπικού επιπέδου;

«Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος αν και προσωπικά ήταν κάτι που το περίμενα βλέποντας την δουλειά που κάνουμε με τα παιδιά και τους προπονητές. Τώρα κοιτάμε να δουλέψουμε ακόμα πιο σκληρά και γιατί όχι να βγούμε πρωταθλητές».

seintini_7_cf5f6.jpg

 - Η πανδημία του κορονοϊού και η αποχή των ομάδων για μεγάλο διάστημα από προπονήσεις κι επίσημα ματς πως νομίζεις μπορεί να επηρεάσει την δική σας απόδοση, αλλά και της διοργάνωσης;

 «Σίγουρα η αποχή δύο μηνών από το άθλημα είναι ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. Ήμασταν σε πολύ καλή "φάση". Είχαμε ένα μεγάλο σερί νικών και με το παιδικό και με το εφηβικό. Παρόλα αυτά δεν πιστεύω να μας επηρεάσει αρνητικά όσον αφορά την απόδοσή μας, αλλά και γενικά την διοργάνωση».

 - Θεωρείς μέσα από το φάιναλ-φορ μπορείς να δείξεις τις ικανότητές σου για να κάνεις το βήμα παραπάνω;

«Αρχικά θέλω να βοηθήσω όσο πιο πολύ μπορώ την ομάδα μου για να πετύχει τους στόχους της. Σε ό,τι αφορά το προσωπικό κομμάτι θεωρώ ότι το φάιναλ φορ είναι μια καλή ευκαιρία για να δείξω τις ικανότητες μου και το τι μπορώ να κάνω μέσα στο γήπεδο».

seintini_3_58dab.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares