Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 11:26

Πρόταση της Σκεντίγια στον Καραλή

Ακόμη ένας ποδοσφαιριστής που αγωνιζόταν πέρυσι στη Θύελλα Καμαρίου βρέθηκε στο στόχαστρο ομάδας από τα Σκόπια.

Η αναφορά μας γίνεται για τον επιθετικό και πρώτο σκόρερ της ομάδας Γιάννη Καραλή ο οποίος δέχτηκε επίσημη πρόταση όπως αναφέρει ο ατζέντης του από την ομάδα της Σκεντιγιας. Μάλιστα από την πλευρά του ποδοσφαιριστή λάβαμε το mail μέσο του οποίου επιβεβαιώνεται η παραπάνω είδηση με την ομάδα που αγωνίζεται στην πρώτη κατηγορία του πρωταθλήματος των Σκοπίων να προσφέρει συμβόλαιο συνεργασίας στον πρώην άσο του Ιωνικού και του Ατρομήτου.

Η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Καραλή ο οποίος με τη σειρά του επιβεβαίωσε την είδηση αλλά υπογράμμισε ότι είναι πάρα πολύ νωρίς για να αποδεχτεί κάποια πρόταση αφού υπάρχει αρκετός χρόνος μπροστά: Ενημερώθηκα από τον εκπρόσωπο μου ότι έχουμε επίσημη πρόταση από την Σκεντιγια και υπάρχει ενδεχόμενο να την αποδεχτούμε αν και προτεραιότητα μας είναι η Ελλάδα. Έχω δεχθεί και κρούση από κάποιες ομάδες της Γ' εθνικής άλλα δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα τον επόμενο σταθμό. Ακόμα δεν ξέρουμε ποίες ομάδες θα παίξουν β εθνική, οπότε είναι νωρίς για αποφάσεις", ήταν τα λόγια του έμπειρου εξτρέμ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο "G.K." είχε από τα πιο μεγάλα συμβόλαια στην Γ' Εθνική και είναι λογικά να αποτελεί μήλον της έριδος για πολλές ομάδες. 

 

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares