Σάββατο, 20 Ιουνίου 2020 00:40

Γιάννης Καραλής: Στόχος μου να πάω σε μία ομάδα που θα κάνει πρωταθλητισμό

Ο Γιάννης Καραλής μίλησε στο gazzetta.gr επιβεβαιώνοντας και στο έγκριτο μέσο της Αθήνας την πρόταση που έχει από την Σκεντίγια την οποία βέβαια είχαμε αποκαλύψει από το πρωί της Παρασκευής σε σχετική ανάρτηση μας.

Ο Καραλής βλέπει θετικά την προοπτική να παίξει στη Β. Μακεδονία, ενώ δεν δίστασε να πει ότι προτεραιότητά του είναι να βρει ομάδα στη Super League 2. Παράλληλα στάθηκε στην... κιτρινόμαυρη αγάπη που δέχτηκε στην Σαντορίνη ως παίκτης της Θύελλας Καμαρίου.

Ο 31χρονος επιθετικός μίλησε στο gazzetta.gr για την προοπτική να παίξει στα Σκόπια, αλλά δεν κρύβει την επιθυμία του ότι προτεραιότητά του είναι η επόμενη πρόκληση στην καριέρα του να είναι στη Β' Εθνική.

«Ισχύει ότι έχω δεχτεί πρόταση. Αυτή ήρθε μέσω του εκπροσώπου μου Παναγιώτη Αλιφτήρα. Μόλις διάβασαν το βιογραφικό μου και είδαν το video μου, υπήρξε η επίσημη κρούση. Σημαντικό ρόλο έπαιξε η χρονιά που είχα με την Θύελλα Καμαρίου όπου πέτυχα 11 γκολ. Υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να την αποδεχτώ γιατί η πρόταση είναι πολύ καλή από άποψη οικονομικής πλευράς, ενώ με δελεάζει το γεγονός ότι θα είμαι από τους λίγους αν όχι ο μόνος Έλληνας που θα αγωνιστεί στη Β. Μακεδονία», σχολίασε ο έμπειρος επιθετικός στο gazzetta.gr.

Τι γνωρίζεις για την ομάδα;«Είναι από τους συλλόγους που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα και απ' όσο γνωρίζω έχει παίξει και στο Europa League».

 Εχεις πρόταση κι από άλλες ομάδες στην Ελλάδα;«Εχω δεχτεί κρούση από αρκετές ομάδες της Γ' Εθνικής αλλά περιμένω να δω τι θα γίνει με την Β' κατηγορία διότι είχα μια πολύ καλή σεζόν και θέλω να αγωνιστώ ξανά σε υψηλότερο επίπεδο».

Δύσκολη η χρονιά αυτή με τον κορονοϊό, σωστά;«Ήταν μια δύσκολη χρονιά που έμεινε στη μέση... Κρίμα για εμάς τους παίκτες που σταμάτησε πρόωρα. Το σημαντικότερο, όμως, είναι η υγεία και εύχομαι να μην ζήσουμε κάτι άλλο ανάλογο μ' αυτό στο μέλλον».

Προσωπικά, όμως, είχες μια καλή χρονιά.«Στην Θύελλα Καμαρίου ήταν η πιο παραγωγική μου σεζόν με 11 τέρματα, μετά το πρωτάθλημα που κατέκτησα με τον Ασπρόπυργο στη Γ' Εθνική. Επίσης, θέλω να σταθώ στην πρωτόγνωρη αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό μου. Το νησί φημίζεται για τα κιτρινόμαυρα αισθήματά του, υπάρχει και σύνδεσμος της ΑΕΚ εκεί και δεν έχουν ξεχάσει το πέρασμά μου από τον σύλλογο και αυτό με τιμά ιδιαίτερα».

Στόχος σου ποιος είναι;«Στόχος μου είναι να διατηρηθώ σε υψηλό επίπεδο και να συνεχίσω την παράδοση των τελευταίων ετών πρωταγωνιστώντας με ομάδες που κερδίζουν ανόδους είτε ως πρωταθλήτριες είτε ως δευτεραθλήτριες».

bc20b63a2694b9fea1283483e151912e_726514_0059f.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares