Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 13:41

Στα σκαριά η πρώτη μεταγραφική κίνηση στην ιστορία του ΑΠΣ Κύθνου

Το γήπεδο στο νησί και η παρουσία της ομάδας στους εντός έδρας αγώνες μπροστά στους φίλους της ομάδας αλλάζουν τα δεδομένα για τον ΑΠΣ Κύθνου όσο αφορά τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Εκτός λοιπόν της παρουσίας διαιτητών από την Κύθνο στους αγώνες της νέας αγωνιστικής περιόδου αναμένεται να δούμε και νέα πρόσωπα στο ρόστερ του Θερμιώτικου συλλόγου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές και διασταυρωμένες πληροφορίες, οι άνθρωποι της ομάδας βρίσκονται πολύ κοντά στο να ολοκληρώσουν την πρώτη μεταγραφή στην ιστορία του ΑΠΣ Κύθνου.

Οι πηγές μας αναφέρουν ότι πρόκειται για γνωστό ποδοσφαιριστή που έχει θητεία σε ομάδες της Αθήνας, του Πειραιά, αλλά και των Κυκλάδων.

Ο ποδοσφαιριστής αποτελεί επιλογή του προπονητή Σταύρου Κονιδάρη, ο οποίος γνωρίζει πολύ καλά την αξία του και θα αποτελέσει ένα πολύτιμο εργαλείο για αυτό θωρακίζοντας τη μεσαία γραμμή της ομάδας του. 

Όπως όλα δείχνουν, ο σύλλογος δεν θα μείνει μόνο σε αυτή την κίνηση αφού όπως ήδη έχουμε γράψει εξετάζει επίσης την περίπτωση του Αφρικανού με Γαλλικό διαβατήριο Ερίκ, όπως και κάποιους παίκτες με καταγωγή από το νησί που αγωνίζονται στην Αθήνα.

Από εκεί και πέρα στον ΑΠΣ Κύθνου βρίσκονται σε αναμονή για τις τελικές αποφάσεις σχετικά με τους ομίλους και την έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων για να προγραμματίσουν την έναρξη της προετοιμασίας της ανδρικής ομάδας.

Όσο αφορά την Κ14, στον ΑΠΣ Κύθνου περιμένουν την οριστική απόφαση για την τέλεση του f4 στο νησί, ενώ η προετοιμασία της ομάδας υπολογίζεται να ξεκινήσει στα μέσα του Αυγούστου.

Κατηγορία Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares