Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 21:58

Κωνσταντίνος Μαλάι: Ο στόχος και η φερεγγυότητα με έκαναν να πω το ''ναι''

Ο Κωνσταντίνος Μαλάι κεφαλαιοποίησε την πολύ καλή αγωνιστική παρουσία που είχε με τη φανέλα της Θύελλας Καμαρίου τη σεζόν που πέρασε και πλέον μετά από συνάντηση που είχε με του ιθύνοντες της Σαντορίνη 2020 ανανέωσε τη συνεργασία του μαζί τους και θα αποτελέσει έναν από τους ποδοσφαιριστές του νέου εγχειρήματος της Σαντορίνης.

Ο 21χρονος βραχύσωμος μέσος έχει επίσης αγωνιστή σε: Παλληνιακό (ως δανεικός από την ομάδα της ΑΕΚ) και στον ΑΟ Τρίκαλα.

Στις πρώτες του δηλώσεις, ο Μαλάι δεν έκρυψε την ικανοποίηση του, λέγοντας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που θα είμαι μέλος της νέας ομάδας και ευχαριστώ πολύ την διοίκηση που με εμπιστεύτηκε για ακόμη μία χρονιά. Από την πλευρά μου θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε η ομάδα μας να πετύχει τους στόχους που θα θέσει».

Όσο αφορά τους λόγους που τον ώθησαν να πει το ναι, ο Μαλάι είπε: «Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι άνθρωποι της ομάδας και ο στόχος που δεν θα είναι άλλος από τον πρωταθλητισμός, σε συνδυασμό με την φερεγγυότητα των ανθρώπων της Σαντορίνη 2020 ήταν αρκετά για να μην το σκεφτώ και πολύ για να πω το ''ναι''».

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares