Τετάρτη, 15 Φεβρουαρίου 2012 23:40

Συνέντευξη : Γαλανός Μάριος (Προπονητής Α.Ο. Λάβας)…

 GALANOS-SIMA

Ο Γαλανος Μαριος γεννηθηκε στην Αθηνα το 1982 και φοιτησε στο ΙΕΚ Αθηνων, οπου και αποφοιτησε απο τον κλαδο οικονομια δοιηκηση. Απο το 2000 μεχρι και σημερα δραστηριοποιητε  επαγγελματικα στη Σαντορινη οπου ειναι και μονιμος κατοικος.

…Εχει παρακολουθησει διαφορα σεμιναρια στο χωρο του ποδοσφαιρου και γενικα του αθλητισμου.
…Ποδοσφαιρικα το πρωτο του δελτιο ηταν στην ομαδα της Λαβας το 1997. Το 2002 μεχρι και το 2005 αγωνιστηκε με μεταγραφη στην ομαδα του Πανθηραικου. Το 2006 επεστρεψε στην ΑΟ Λαβα μεχρι και το 2009.
Η συνεχεια τον βρηκε να αγωνιζετε μεχρι και το τελος του 2010 στον ΑΟ Σαντορινης Καρτεραδου, για να επανελθει και παλι στη Λαβα μεχρι σημερα, οπου του εγινε και επισημη προταση για να αναλαβει και τα ηνια της ομαδος  του εμπορειου...
…Γενικα ο Μαριος Γαλανος ειναι χαρακτηρας χαμηλων τονων με μεγαλη αφοσιωση στον αθλητισμο.
Το βιογραφικο του ειναι η πιο τρανη αποδειξη…

             …ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ…  

....................................................................................................................................................................


1) Σημερα κοντα μας εχουμε τον τεως πλεον ποδοσφαιριστη και νυν προπονητη του Α.Ο.Λαβας κ Γαλανο μαριο.ετσι δεν ειναι κ Γαλανε η θα ειστε και ποδοσφαιριστης παραλληλα;
   
     William Hill Sports Καταρχας θα ηθελα πρωτον να ευχηθω υγεια σε ολους τους ποδοσφαιριστες ολων των σωματειων των κυκλαδων δευτερον να σας συγχαρω για την συνεχη και ακριβης ενημερωση σας στο χωρο του αθλητισμου και στο κυκλαδιτικο ποδοσφαιρο γενικοτερα και τριτον να σας ευχαριστησω για την δυνατοτητα που δινετε, σε εμενα και στην ομαδα μου να γνωριστουμε καλυτερα μεσα απο αυτη τη συνεντευξη.
     Νομιζω οτι ειναι λιγο νωρις για να αποσυρθω απο ποδοσφαιριστης μιας και η διψα μου για το ποδοσφαιρο συνεχως μεγαλωνει.θα προσπαθησω ταυτοχρονα με την εμπειρια μου να βοηθησω την ομαδα και τους παιχτες μου σαν προπονητης και ως παιχτης οποτε χρειαστει.

2)κ. Γαλανε ,πως θα περιγραφατε τον εαυτο σας;

Γενικα δεν ειμαι ανθρωπος που μου αρεσει να μιλαω για τον εαυτο μου ελπιζω μεσα απο την δουλεια που θα κανουμε με την ομαδα μου να φανουν καποια στοιχεια.

3)Ας συνεχισουμε με μια ερωτηση τετριμμενη ,αλλα για τον χωρο που υπηρετειτε τοσα χρονια.τι ειναι για εσας το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο;

Ειχα την τυχη στα πρωτα μου βηματα το 1997 να ειμαι διπλα σε ποδοσφαιριστες που αγωνιζοντουσαν κατω απο δυσκολες συνθηκες σε πολυ ασχημα γηπεδα απλα και μονο για την μεγαλη τους αγαπη για το ποδοσφαιρο και την εκαστοτε ομαδα τους, το αποτελεσμα ολων αυτων δειχνει οτι το ερασιτεχνικο ποδοσφαιρο ειναι ενας τροπος ζωης για εμας τους κυκλαδιτες που σαφως χρειαζετε βελτιωση σε ολους τους τομεις και στηριξη απο το κρατος, ειδικα αυτους τους δυσκολους οικονομικα καιρους.

4)Στα τοσα χρονια που ειστε αναμεμιγμενος με το τοπικο ποδοσφαιρο θα εχετε σχηματισει αποψη για το επιπεδο που εχουμε.θα μπορουσατε να μας την πειτε με δυο λογια;

Οπως σας ειπα και προηγουμενως απο το 1997 που ασχολουμε μεχρι και σημερα, εχουν γινει τεραστια βηματα στο τοπικο ποδοσφαιρο των κυκλαδων με τους νεωτερους ποδοσφαιριστες να εχουν μεγαλυτερη αντιληψη και ενημερωση του αθληματος σε σχεση με τους παλαιοτερους ποδοσφαιριστες, Πολυ μεγαλο ρολο εχει παιξει η τοποθετηση χλωροταπητα στα γηπεδα των κυκλαδων, αλλα και τα ΜΜΕ, που πλεον καλυπτουν τα αθλητικα γεγονοτα.

5)Πως πιστευετε οτι θα ανεβει το επιπεδο ποδοσφαιρου στην Σαντορινη και γενικοτερα στις Κυκλαδες;

  Γενικα στο ποδοσφαιρο, η οργανωση σε ολα τα μεσα (π.χ συχνα δρομολογια πλοιων,οικονομικη βοηθεια απο την πολιτεια και καλυτερα γηπεδα με γιατρους) θα συμβαλλουν ωστε να γινει το κυκλαδιτικο ποδοσφαιρο πιο ανταγωνιστικο.
Στη σαντορινη πιστευω οτι θα χρειαζοταν συνενωση ομαδων (χωρις αυτο να σημαινει τη διαλυση οποιασδηποτε ομαδας) και να γινει μια ομαδα που να αντιπροσωπευει ολο το νησι, εχοντας την τροφοδοτηση ποδοσφαιριστων απο τα υπολοιπα σωματεια, βοηθωντας στις αγωνιστικες και οικονομικες υποχρεωσεις, « Πολυ δυσκολο μεν αλλα οχι ακατορθωτο».

6)Εχουμε ηδη καλη ποιοτητα αθλητων στο Κυκλαδικο ποδοσφαιρο;

  Πιστευω πως υπαρχουν πολλοι ποδοσφαιριστες, που θα μπορουσαν να αγωνιστουν σε μεγαλυτερες κατηγοριες.

7)Για εσας προσωπικα ποιο θα ηταν το καταλληλο μοντελο,για να μπορεσετε να αναδειξετε μεσα απο το ενωσιακο πρωταθλημα, τα οποια ποδοσφαιρικα ταλεντα εχει  η Σαντορινη;

    Θεωρω ότι το κλειδι είναι οι ακαδημειες ποδοσφαιρου και μονο. Παραδειγμα και απο τις μεγαλες ομαδες τις χωρας μας αλλα και του εξωτερικου.

8)κ Γαλανε, πριν λιγες μερες σας εγινε μια προταση απο τους υπευθυνους της Λαβας για να αναλαβετε το ποστο του προπονητη. Η αγαπη που εχετε για την ομαδα ηταν αρκετη ωστε να δωσετε θετικη απαντηση, η σας δινετε και μια ευκαιρια για το πρωτο σκαλοπατι της προπονητικης σας καριερας;

    galanos mariosΚαταρχας θα ηθελα να ευχαριστησω ολα αυτα τα χρονια ολους τους προπονητες,τις διοικησεις και τον κοσμο, που στηριξαν σε δυσκολες στιγμες την ομαδα μας.
Θα ηθελα να ξεκαθαρισω οτι για εμενα η Λαβα ειναι παραπανω απο μια ομαδα, μιας και εχω προλαβει πολλες φουρνιες ποδοσφαιριστων και ποτε δεν θα την χρησιμοποιουσα για οποιαδηποτε προσωπικη προβολη μου.Η ομαδα περναει μια δυσκολη περιοδο απο διαφορα λαθη και νοοτροπιες του παρελθοντος, ετσι θεωρησα χρεος μου κατοπιν συζητησης με την διοικηση και παρωτρυνση των ποδοσφαιριστων να προσπαθησουμε να δωσουμε μια λυση βαζωντας τα θεμελια για το μελλον μεχρι το τελος της φετινης χρονιας, εχοντας παντα σαν γνωμονα την πειθαρχια και το σεβασμο ο ενας στο προσωπο του αλλου και στην συνεχεια την αγωνιστικη ανακαμψη της ομαδας. Ολοι ηταν συμφωνοι, με αποτελεσμα να αποδεχθω την προταση μεχρι το τελος της σεζον, με μεγαλη τιμη αλλα και αρκετα μεγαλη ευθυνη στο ονομα και την ιστορια της ομαδας.

9)ποιος ειναι ο στοχος της Λαβας για το φετινο πρωταθλημα;

  Ηδη βρισκομαστε λιγες αγωνιστικες πριν το φιναλε του πρωταθληματος και οι  στοχοι μας ειναι δυο: 1ον η εσωτερικη ηρεμια και πειθαρχεια της ομαδας και 2ον η αγωνιστικη μας ανακαμψη, που μεσα απο την σκληρη δουλεια στις προπονησεις θα βαλουmε τις βασεις και για την επομενη χρονια ανεξαρτητα αν θα ειμαι, η οχι στο ποστο του προπονητη.

10)Τι θα προσπαθησετε να αλλαξετε στην ομαδα σας;

  Τη νοοτροπια και την αγωνιστικη συμπεριφορα.

11)Ποια ειναι η φιλοσοφια, που πιστευετε οτι πρεπει να περασετε στους παικτες σας;

  Το ''ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΕ'' συνδιαζοντας ενα γρηγορο και ελκυστικο ποδοσφαιρο, που θα αποφερει θεαμα και αποτελεσμα μαζι.

12)Πως σας δεχτηκαν οι νεαροι σε ηλικια παικτες της Λαβας;

  Η αληθεια ειναι οτι εχω εκπλαγει ευχαριστα απο την αποδοχη και την μεγαλη  προσελευση ειδικα νεαρων σε ηλικια παιχτων, που εχουν μεγαλη ορεξη για μαθηση, William Hill Poker πραγμα που μου δινει κινητρο για την συνεχεια.

13)Φετος η Λαβα αποτελειτε απο νεους σε ηλικια παικτες….εγγυηση για το μελλον;

  Η Λαβα ανεκαθεν εβγαζε και στηριζοταν σε παικτες νεαρης ηλικιας, που αν αυτο συνδιαστει με σκληρη δουλεια και πειθαρχεια θα υπαρξει στο μελλον εντυπωσιακο αποτελεσμα, ειμαι σιγουρος γι αυτο.

14)Ομαδες Νεων.....α: ΤΗΣ ΛΑΒΑΣ.....β:ΤΩΝ ΛΟΙΠΟΝ ΣΑΝΤΟΡΙΝΙΩΝ ΟΜΑΔΩΝ. Φετος δεν βλεπουμε μεγαλο ενδιαφερον. Πιστευετε οτι υπαρχει καποιος λογος, η ακομα και λογοι;

  Η αληθεια ειναι οτι στην Σαντορινη αργησαμε να καταλαβουμε την αξια των ακαδημιων και γενικα των ομαδων Νεων, τα τελευταια χρονια φαινετε να αλλαζει αυτό, αλλα πιστευω οτι η οικονομικη κριση εχει επηρεασει σε πολυ μεγαλο βαθμο, ειμαι αισιοδοξος οτι στο μελλον θα ξεπεραστουν ολα τα εμποδια ωστε να δημιουργηθουν αρκετες ακαδημιες και ομαδες Νεων στην Σαντορινη. Μια τετοια προσπαθεια εχουμε ξεκινησει τα δυο (2) τελευταια χρονια στον ΑΟ λαβα με παιχτες ηλικιας 10 μεχρι 15 χρονων.

15) Την αγαπη σας προς τα παιδια, θα την εκφρασετε πιεζοντας την διοικηση της Λαβας για ενεργοποιηση της ομαδας Νεων;

   Οπως σαν ανεφερα και προηγουμενος εδω και αρκετο καιρο γινετε μια προσπαθεια απο την διοικηση της ομαδας εχοντας δημιουργησει ηδη την ομαδα Νεων της Λαβας, με πολυ καλες βασεις, η οποια χρειαζετε στηριξη σε ολους τους τομεις. Εγω προσωπικα θα στηριξω την διοικηση σε αυτη την προσπαθεια και ηδη εχω προωθησει 2 παιχτες 14 χρονων στην πρωτη ομαδα.

16)Χρονια ποδοσφαιριστης της Λαβας γνωριζετε πραγματα και καταστασεις. Τωρα πλεον ως προπονητης εκφρασατε στην πρωτη σας προπονηση τα συναισθηματα σας στον ορο πειθαρχεια. Δυο λογια θα μας πειτε;

  Πιστευω οτι καθε αρχη ειναι και δυσκολη και ευελπιστω σε συντομο χρονικο διαστημα να το καταφερουμε και να εχω την στηριξη ολων των ποδοσφαιριστων χωρις απωλειες.   

17)Γνωριζοντας τον σεβασμο που τρεφουν ολοι προς το προσωπο σας θα προσπαθησουμε να παρουμε απαντηση στην πιο (καυτη) ερωτηση μας. Η Λαβα γενικα σαν ομαδα ειναι ενας κλειστος κυκλος με ανθρωπους και αθλητες προερχομενους απο τον τοπο που υπαγετε η ομαδα; Ένας κυκλος που δεν ανοιγει;

  Δεν θα ελεγα οτι υπαρχει κλειστος κυκλος, στη Λαβα ανεκαθεν απο το παρελθον αγωνιστηκαν παιχτες και απο αλλα μερη σαφως ομως θα μπορουσαν να αγωνιστουν πολλοι περισσοτεροι. Ενας απο τους λογους ειναι οτι υπηρχαν και υπαρχουν πολλοι ποδοσφαιριστες στο συγκεκριμενο τοπο. Ας μην ξεχναμε οτι η Λαβα εχει δωσει  παιχτες βοηθωντας αλλες ομαδες του νησιου να πρωταγωνιστησουν, κατοπιν επιθυμιας των ποδοσφαιριστων και της διοικησης χωρις οποιοδηποτε ανταλλαγμα.
Θα ηθελα να σας διαβεβαιωσω οτι κατοπιν συζητησης-εισηγησης μου με την διοικηση της ομαδας εχουν ηδη δρομολογηθει κινησεις για την αποκτηση και προσθηκη διαφορων ποδοσφαιριστων απο το συνολο του νησιου.  

18)Γηπεδο Καμαριου...5 αθλητικα σωματεια κ 7 ομαδες τοπικου. Αγωνιστικες υποχρεωσεις και προπονησεις.  Ποσοι ακομα να μπουνε; Μηπως ηρθε η ωρα για ενα δευτερο γηπεδο με χορταρι;

  Εδω και πολυ καιρο εκλιπαρουμε σαν σωματειο την τοπικη αυτοδιοικηση να κατασκευασει οσο δυνατον περισοτερα γηπεδα γινετε ωστε να αποσυμφορηθει το Δημοτικο γηπεδο Καμαριου, πριν αυτο καταστραφει. Επι τις ευκαιριας, θα ηθελα να μου επιτρεψετε να ευχαριστησω ολες τις ομαδες του νησιου μας για την αψογη συνεργασια του γηπεδου, το οποιο αρκετες φορες χωριζουμε στα δυο ωστε να μπορεσει να γινει η προπονηση.

19)Τοπικο πρωταθλημα.....ακουμε διαφορα. Βλεπουμε ομως συχνα αθλητικα σωματεια να ενισχυονται απο το τοπικο με παικτες αλλα και να δινουν φιλικα με ομαδες αυτου! Η αποψη σας;
 
  Θα επανελθω παλι στην αναγκη συνενωσης ομαδων με αποτελεσμα δημιουργιας μιας ανταγωνιστικης ομαδας τροφοδοτοντας παιχτες.


20)Πολλες φορες εχει μπει στο τραπεζι το θεμα για μια δυνατη ομαδα στη Σαντορινη. Ποια ειναι η γνωμη σας σε μια ενδεχομενη συνενωση-συγχωνευση σωματειων;

  William Hill Poker Νομιζω οτι εχω ηδη αναφερθει αρκετες φορες στις προηγουμενες μου απαντησης και εχετε καταλαβει οτι ειμαι υπερ αυτης της δημιουργιας που θα ενωσει το συνολο του νησιου μας.

21)θα μας πειτε μια ευχαριστη και μια δυσαρεστη αναμνηση απο την ποδοσφαιρικη σας καριερα;

  Θα ηταν αδικο να αναφερθω σε μια συγκεκριμενη ευχαριστη στιγμη γιατι υπαρχουν πολλες.
 Δεν θα ξεχασω ομως μια δυσαρεστη στιγμη που αποτελεσμα ειχε τον σοβαρο τραυματισμο, που ειχα την περιοδο 02-03 σε ενα παιχνιδι που αγωνιζομουν στην ομαδα του πανθηραικου και λιγο ελειψε να σταματησω το ποδοσφαιρο.

22)κ Γαλανε...πλησιαζει η στιγμη της πρωτης σας επισημης ως προπονητης στον παγκο της αγαπημενης σας ομαδας. υπαρχει αγχος;

Δεν θα ελεγα οτι υπαρχει αγχος οσο ανυπομονησια ωστε να βγαλουμε σαν ομαδα ενα αγωνιστικο προσωπο ανταξιο των προσδοκιων μου.

23Η αγωνιστικη που μας ερχετε σας φερνει αντιμετωπους με μια εκ των πρωτοπορων, τον Αστερα Τραγαιας. Η Λαβα θα ειναι ετοιμη να διεκδικησει τη νικη απεναντι στην Ναξιωτικη ομαδα;

  Πιστευω οτι θα ειναι ενας πολυ δυσκολος αγωνας για την ομαδα μου, μιας και ο Αστερας Τραγαιας αποτελειται απο εμπειρους και καλους ποδοσφαιριστες, το οποιο φανερωνει και την θεση του στον βαθμολογικο πινακα. Εμεις προετοιμαζομαστε και θα ειμαστε ετοιμοι για να δωσουμε το καλυτερο μας εαυτο απεναντι στον κοσμο μας!!!!!!
 

…κε Γαλανε σας ευχαριστουμε για την αποδοχη στην προσκληση μας για αυτη την συνεντευξη  και σας ευχομαστε προσωπικη, οικογενειακη και επαγγελματικη επιτυχια...

HLEKTRONIKO KENTRO SANTORINHS1

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares