Τετάρτη, 01 Ιουλίου 2020 00:54

Κινητικότητα στον ''Φονέα''

Μπορεί ο Φωστήρας να ανακοίνωσε πριν από λίγη ώρα την επέκταση της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μαρίνου, παρ' όλα αυτά την Τετάρτη (1/7) θα είναι μία κρίσιμη ημέρα για το μέλλον του συλλόγου.

Συγκεκριμένα η διοίκηση της ομάδας αποφάσισε να συγκαλέσει γενική συνέλευση και σίγουρα αυτή η κίνηση προκαλεί ερωτηματικά δεδομένου οτι βρισκόμαστε στα τέλη Ιουνίου και σε περίπου ένα μήνα θα ξεκινήσει προετοιμασία. Τονιζουμε ότι η εξέλιξη αυτή σίγουρα δεν έχει θετική επίδραση ωστόσο στις 20:00 καλούνται οι φίλοι της ομάδας να δώσουν το παρών στα γραφεία του συλλόγου στο γήπεδο "Σπυρος Γιαλαμπιδης" καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Διονύσης Πανταζής, θα έχει να πει πολλά χωρίς να έχει ανοίξει τα χαρτιά του ακόμη.

Ο.. αρτιστας Μαρίνου θα ενορχηστρώνει και φέτος τις επιθέσεις του Φονεα

Στον Φωστηρα ο προγραμματισμός της ομάδας συνεχίζεται με τη διοίκηση του συλλόγου καθημερινά να κλείνει μία μία τις υποθέσεις που αφορούν το περσινό ρόστερ.

Έτσι μετά από συνάντηση που έγινε η διοίκηση του συλλόγου φρόντισε να κλείσει τη συμφωνία με έναν σπουδαίο ποδοσφαιριστή ο οποίος τα τελευταία δύο χρόνια αποτελεί τον κύριο εκφραστή των επιθετικών δραστηριοτήτων της ομάδας. Ο λόγος για τον αρτίστα Γιάννη Μαρίνου ο οποίος για Τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα αποτελεί μέλος του φονεα. Παρότι βρέθηκε στο στόχαστρο σπουδαίων ομάδων ο ίδιος προτίμησε τη φερεγγυότητα της διοίκησης βάζοντας την υπογραφή του στο νέο συμφωνητικό. Πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστη που και τη νέα σεζόν αναμένεται να αποτελέσει τον ηγέτη των κιτρινόμαυρων καθώς διαθέτει την εμπειρία που επίτασει η κατηγορία αλλά και την ποιότητα για να διατηρήσει την ιστορική ομάδα σε υψηλό επίπεδο έχοντας ρόλο πρωταγωνιστή. Με την κίνηση αυτή ο πρόεδρος Διονύσης Πανταζής και οι συνεργάτες του δείχνουν τις διαθέσεις τους ενόψει της νέας σεζόν όπου βάζουν ψηλά τον πήχη και προκειμένου η ομάδα να επιστρέψει εκεί που ανήκει. Άλλωστε όταν μιλάμε για ένα σύλλογο με τη δυναμική του Φωστήρα δεν υπάρχει συμβιβασμός με τη λέξη μετριότητα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Μαρίνου αποκτήθηκε την περίοδο που ο Φωστήρας συμμετείχε στο τοπικό πρωτάθλημα και χωρίς αμφιβολία ήταν ο κορυφαίος παίκτης της ομάδας καθώς με τις ασσιστ και τις εμφανίσεις του έδειξε ότι πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή κλάσης.

Το Δ.Σ του Α.Π.Ο Φωστήρα βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Μαρίνου.

Ο αρχηγός της ομάδας μας, λόγω της ηγετικής του προσωπικότητας αλλά και της υψηλής αγωνιστικής του κατάρτισης, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της εικόνας του Φωστήρα εντός κι εκτός γηπέδου.

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου μας προχώρησε σε συμφωνία συνεργασίας με τον Γιάννη Μαρίνου και για την αγωνιστική σεζόν 2020/21.

Ευχαριστεί το Ψητοπωλείο ΘΡΑΚΗΣ ο Φωστήρας

Την ανακοίνωση εξέδωσε ο Φωστήρας ευχαριστώντας τον Μιχάλη Μπουζουκα.

Το δελτίο τύπου

"Το διοικητικό συμβούλιο του Φωστήρα αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει ένα πρόσωπο που έμπρακτα δείχνει τη στήριξή του προς το σύλλογο σε αυτούς τους δύσκολους οικονομικα καιρούς. Ευχαριστούμε τον επιχειρηματία Μιχάλη Μπουζουκα και το ψητοπωλείο "ΘΡΑΚΗΣ"για τη στήριξη προς το σωματείο. Το ποδόσφαιρο έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους και και σαν Φωστήρας αισθανόμαστε τυχεροί που ο κύριος Μπουζουκας έχει κιτρινόμαυρη καρδιά και δεν παύει να το δείχνει σε κάθε ευκαιρία".

Να σημειωθεί ότι το συγκεκριμένο ψητοπωλείο αποτελεί τον χορηγό των καρτών διαρκείας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares