Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 01:33

Βόμβα μεγατόνων με Παύλο Μητρόπουλο στον ΠΑΟ Ρουφ

Βόμβα μεγατόνων στον ΠΑΟ Ρουφ καθώς η διοίκηση του συλλόγου δείχνει τις διαθέσεις της από την αρχή της μεταγραφικής περιόδου.

Οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό του συλλόγου έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος τα προηγούμενα χρόνια μετρούσε μόνο επαγγελματικες συμμετοχές σε επίπεδο superleague.

Ο λόγος για τον 30χρονο Παύλο Μητρόπουλο του οποίου το βιογραφικό προκαλεί ίλιγγο αν το παρατηρήσει κάνεις.

Ο σκληροτράχηλος αμυντικός μέσος με θητεία σε ομάδες όπως οι ΑΕΚ, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Πανιώνιος και Λεβαδειακός αναμένεται να πάρει στις πλάτες του την ''Αούστρια'' στο δύσκολο πρωτάθλημα της Γ Εθνικής.

Η κίνηση αυτή δείχνει ότι για ακόμη μία σεζόν οι διοικούντες των κόκκινων βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να δουν την αγαπημένη τους ομάδα ψηλά.

Η ανακοίνωση

«Μεγάλη μεταγραφή για την ομάδα μας, αφού πριν λίγο εντάχθηκε στην οικογένεια του ΠΑΟ ΡΟΥΦ ο Παύλος Μητρόπουλος με θητεία σε ομάδες Α' Εθνικης. Τα λόγια για τον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστη είναι περιττά αφού οι παραστάσεις από επαγγελματικές κατηγορίες είναι πάρα πολλές. ο Παύλος Μητρόπουλος έχει αγωνιστεί σε ΑΕΚ, ΠΑΝΙΏΝΙΟ. ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ. ΟΦΗ.ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΌ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΙΟ & ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΌΛΟΥ. Καλώς ήρθες στην ομάδα μας Παύλο και σου ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία κι επιτυχίες».

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares