Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 15:52

Άγγελος Τσάμης: «Είναι μεγάλη τιμή να βρίσκομαι στον Α.Ο. Μυκόνου»

Ο Άγγελος Τσάμης μετά την ανακοίνωση του από τον Α.Ο. Μυκόνου μίλησε στο Mykonosdaily.gr για την «μετακόμιση» του στη Μύκονο.

Η σχετική δήλωση από τον έμπειρο καλαθοσφαιριστή.

«Είναι μεγάλη μου χαρά και τιμή να βρίσκομαι εδώ, στην ομάδα της Μυκόνου. Αναγνώρισα μία αξιοσέβαστη προσπάθεια και μπορώ να πως οτί έχει και μία λέξη μέσα η οποία εμένα πάντα με ενδιέφερε γιατί η καριέρα μου έχει χτιστεί πάνω στο συναίσθημα η λέξη αυτή που βλέπω στα μάτια των ανθρώπων της ομάδας είναι η αγάπη.

Έχουν αγάπη για αυτό που κάνουν, έχουν βλέψεις, έχουν όνειρα και ήταν αυτό που με ενδιέφερε και σε προηγούμενες ομάδες που υπήρξα στέλεχος.

Όταν πρώτο ήρθα εδώ και γνώρισα του ανθρώπους είπα ότι έχουν κάποιες ομοιότητες με μία ομάδα που αυτή τη στιγμή μεγαλουργεί στο Ελληνικό μπάσκετ, τον Προμηθέα Πατρών. Υπήρξα μέλος της ομάδας αυτής και βλέπω την ίδια αγάπη, το ίδιο μεράκι και μία σχεδόν ίδια παρέα η οποία έχει την ίδια «Τρέλα».

Αν και εφόσον η ομάδα ξεκινά κάπως έτσι τις μεταγραφές εύχομαι να είμαι γουρλής, να πετύχουμε όλους τους στόχους μας που τους βάζει πάντα η διοίκηση σε συνάρτηση με τον προπονητή. Εμείς είμαστε εδώ για να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό. Εύχομαι πραγματικά η ομάδα σε λίγα χρόνια να μεγαλουργεί στο Ελληνικό γίγνεσθαι και γιατί όχι να φτάσει κάποια στιγμή να παίζει και στην Α1. Του ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνανε να είμαι μέλος της οικογένειας τους.».

Πηγή: mykonosdaily.gr

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares