Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 18:50

Πανναξιακός: Τα τυπικά για τη συμφωνία με Κόντη

Ήταν δεδομένο ότι με τη σεζόν που πραγματοποίησε τα δυο αυτά χρόνια θα έβρισκε άμεσα ομάδα να ικανοποιεί τα... θέλω του.

Άλλωστε, τα διαπιστευτήρια του τα είχε δώσει από την περίοδο που αγωνίστηκε στη Σούπερ Λιγκ για λογαριασμό του Πανιώνιου.

Η αναφορά μας γίνεται στον Γιάννη Κόντι που βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Πανναξιακό, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι απομένει το τυπικό σκέλος.

Ο 31χρονος άσος θα αποτελέσει το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα των πρωταθλητών Κυκλάδων και εντός των ημερών αναμένεται να υπάρξουν οι ανακοινώσεις.

Σπουδαίο ρόλο στη μετακίνηση του παίκτη, έπαιξε το γεγονός, ότι η οικογένεια του τον τελευταίο χρόνο έχει εγκατασταθεί μόνιμα στο νησί της Αριάδνης, κάτι για το οποίο σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ. 

Εκτός τους Πανναξιακό, Πανιώνιο και Πανθηραϊκό, που αγωνίζεται με επιτυχία την τελευταία διετία, ο Κόντη, έχει επίσης αγωνιστεί στους: Α.Ο Χαϊδάρι, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ρόδο, Ζάκυνθο, Γλυφάδα, Φωστήρα, Κισσαμικό, Τρίγλια Ραφήνας, Ατλαντίδα Ανθούσας και Αστέρα Βλαχιώτη.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares