Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2020 22:29

Άλντι Μπέλλο: Για το κάτι παραπάνω στο F4 του εφηβικού για τον ΑΟ Άνδρου

Μόνο πετυχημένη θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η φετινή πορεία του ΑΟ Άνδρου στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα της ΕΣΚ Κυκλάδων. Το σωματείο του βορειότερου νησιού του νομού κατάφερε να πάρει το εισιτήριο και στις τρεις τελικές φάσεις, των παίδων, των κορασίδων και των εφήβων, πράγμα που σε όποιον το έλεγες στην αρχή της σεζόν θα σε έβγαζε σίγουρα …παλαβό!

bello_3_2a579.jpg

Όχι, όμως, από τους ανθρώπους που βλέπουν καθημερινά τι δουλειά γίνεται στην Άνδρο. Πόσο μάλιστα από τον ίδιο τον προπονητή των “κυανόλευκων”, τον Κυριάκο Μουστάκα που παρά τις αντιξοότητες που μετακινείται καθημερινά από το ένα χωριό στο άλλο για τις προπονήσεις κι έχοντας να αντιμετωπίσει και τα τερτίπια του καιρού, κυρίως τον χειμώνα, βλέπει τους κόπους από πέρυσι, με την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τις παγκορασίδες, βήμα-βήμα να ανταμείβονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Πρώτη συμμετοχή φέτος στο φάιναλ φορ του παιδικού πρωταθλήματος και κατάκτηση της 3ης θέσης. Πρώτη συμμετοχή φέτος στην τελική φάση των κορασίδων και …….. θέση. Σε ό,τι αφορά το εφηβικό τμήμα; Στην περυσινή παρθενική του εμφάνιση, στο φάιναλ φορ της Τήνου, οι Ανδριώτες πήραν την 4η θέση, αφού στο μικρό τελικό της διοργάνωσης έπεσαν πάνω στον …σεληνιασμένο Νίκο Αρτσάνο και ηττήθηκαν από τον Πανναξιακό ΑΟΝ με σκορ 91-73 .

Φέτος; Στην παρουσία του στο φετινό πρωτάθλημα στον Α’ όμιλο, πήρε την 2η θέση στη βαθμολογία, συγκεντρώνοντας 13 βαθμούς. Στα οκτώ παιχνίδια που έδωσε, πέτυχε πέντε νίκες, τρεις φορές πήρε το κίτρινο φύλλο αγώνα κι έτσι πήρε πανηγυρικά το εισιτήριο για το φάιναλ φορ της Σαντορίνης, το διήμερο 13 & 14 Ιουλίου.

Ένας εκ των πρωταγωνιστών της φετινής πορείας της Άνδρου στο πρωτάθλημα ο Άλντι Μπέλλο. Ο σχεδόν 2μ. πλέι μέικερ και αρχηγός της εφηβικής ομάδας, με ιδιαίτερη έμφαση στην οργάνωση του παιχνιδιού και στο σκοράρισμα, μίλησε στο “SportCyclades” και τον συνεργάτη μας από την Αθήνα, τον Ιωάννη Νοταρά για την συμμετοχή της ομάδας του στην τελική φάση του θεσμού ξεκαθαρίζοντας πως οι συμπαίκτες του θα τα δώσουν όλα για το κάτι παραπάνω.

bello_1_829ed.jpg


Με αφορμή το επικείμενο φάιναλ φορ της ΕΣΚ Κυκλάδων, το “SportCyclades” ξεκίνησε αφιέρωμα στις τρεις ομάδες που συμμετέχουν στην τελική φάση βάση της θέσης στην βαθμολογία του εκάστοτε ομίλου με μία μίνι συνέντευξη, τριών ερωτήσεων, με αθλητή από κάθε σωματείο.


-          Πως αισθάνεσαι με τη συμμετοχή της ομάδας σου στο φάιναλ-φορ κι επί προσωπικού επιπέδου;

«Χαρά και δικαίωση, καθώς η συμμετοχή της ομάδας μας στο φάιναλ φορ ήταν ένας από τους βασικούς μας στόχους από την αρχή της χρονιάς. Για αυτό δουλέψαμε αρκετά από το καλοκαίρι και το πετύχαμε. Παρόλα αυτά πιστεύω ότι κανένας στην ομάδα δεν είναι ικανοποιημένος από απλώς μια συμμετοχή στο φάιναλ φορ... Οπότε έχουμε τα κεφάλια μας κάτω και φιλοδοξούμε για το κάτι παραπάνω».

-          Η πανδημία του κορονοϊού και η αποχή των ομάδων για μεγάλο διάστημα από προπονήσεις κι επίσημα ματς πως νομίζεις μπορεί να επηρεάσει την δική σας;

«Σίγουρα η ομάδα δεν θα είναι όπως πριν την πανδημία διότι πέρασε μια δύσκολη χρονική περίοδος που πέρα από την πανδημία, εμείς τα παιδιά της τρίτης λυκείου είχαμε πλήρη αποχή από κάθε δραστηριότητα κι αφιερώσαμε όλο τον χρόνο μας στο διάβασμα. Εκτιμώ όμως ότι όλες οι ομάδες έχουν τον χρόνο να ξαναβρούν τα πατήματά τους και να είναι έτοιμες για το φάιναλ φορ».                            

- Θεωρείς μέσα από το φάιναλ-φορ μπορείς να δείξεις τις ικανότητές σου για να κάνεις το βήμα παραπάνω;

«Για το βήμα παραπάνω δεν θα το έλεγα, αλλά σίγουρα είναι μια ευκαιρία να δείξει ο καθένας τις μπασκετικές του ικανότητες σε ένα ευρύτερο κοινό».

bello_4_374cd.jpg

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares