Τρίτη, 14 Ιουλίου 2020 12:10

Γιάννης Κούτρος: Αγάπη ο Πανναξιακός, για εμένα όλοι οι δρόμοι οδηγούν στη Νάξο

Στο πέρασμα του από τη Νάξο τη σεζόν 2014-2015 ο Γιάννης Κούτρος δεν κέρδισε μόνο το νταμπλ, αλλά την εκτίμηση όλου του ''Πανναξιακού'' κόσμου και της κοινωνίας του νησιού.

c1847abc55ea37db093bdd5afe4cc761_XL_d91f1.jpg

Μετά από 5 χρόνια, ο ικανότατος επιθετικός θα φορέσει και πάλι την φανέλα με την ''πορτάρα'' στο στήθος, αυτή τη φορά για να γίνει μέρος μίας μεγάλης προσπάθειας που θα κάνει ο Πανναξιακός στην επιστροφή του στη Γ΄Εθνική.

Λίγες ώρες μετά την υπογραφή που έβαλε στο δελτίο με τη νέα του ομάδα ο Γιάννης Κούτρος παραχώρησε την πρώτη του συνέντευξη μετά την επιστροφή του στο νησί, με τον ίδιο να δηλώνει τα θετικά συναισθήματα που τον διακατέχουν, μιας και όπως τονίζει το δέσιμο του με την ομάδα και το νησί ήταν οι πρώτη παράγοντες που των ώθησαν να πει το ναι στην πρόταση.

650a664af84daa20661015a225200c53_XL_47045.jpg

- Γιάννη πως πήρες την απόφαση να επιστρέψεις στη Νάξο και τον Πανναξιακό;

«Η απόφαση μου να έρθω στο νησί είχε παρθεί από τα προηγούμενα χρόνια Εδώ για ένα παράξενο λόγο από την πρώτη στιγμή π ήρθα για τον Πανναξιακό ένιωθα σαν το σπίτι μου. Εγκλιματίστηκα αμέσως στην ομάδα και στο νησί και αυτό φάνηκε από την πορεία του Πανναξιακού και την δική μου απόδοση εκείνη την χρονιά».

c53d3990aac7f9ced01cf3b8c5422644_XL_691fc.jpg

- Έπαιξε ρόλο ότι η ομάδα επέστρεψε στη Γ΄Εθνική;

«Όχι ιδιαίτερα αλλά προφανώς και έδωσε μια παραπάνω ώθηση στο να επιστρέψω».

- Σε μία δύσκολη περίοδο μετά τον κορονοϊό, πως βλέπεις την προσπάθεια του Πανναξιακού και την Γ΄Εθνική της επόμενης σεζόν;

«Είναι λογικό ότι όλες οι ομάδες θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες την φετινή χρονιά καθώς είναι κάτι πρωτόγνωρο για όλους μας και πόσο μάλλον για τους παράγοντες των ομάδων..Θεωρώ πως πρέπει όλοι μας να βοηθήσουμε και για να το πω αλλιώς να βάλουμε πλάτη ούτως ώστε η φετινή χρονιά να ολοκληρωθεί με την λιγότερη δυνατή ζημιά για όλους τους συλλόγους και ειδικότερα της γ εθνικής».

547b8b31e5f9452bb1cc4a7be6d7da8e_XL_60249.jpg

- Η ομάδα σου, ο Πανναξιακός καλείται να βρει την συνταγή με τα παιδιά που υπάρχουν στην ομάδα και κάποιες προσθήκες να πορευτεί στη Γ΄Εθνική, πιστεύεις ότι θα τα καταφέρετε;

Ο Πανναξιακός εχει τις δυνατότητες να αντεπεξέλθει στις δυσκολίες της εποχής διότι διαθέτει πολύ ποιοτικούς παίχτες οι οποίοι είναι κάτοικοι νησιού καθώς και παιδιά που προέρχονται από την Ακαδημία της ομάδας. Επομένως νομίζω ότι αυτή η συνταγή που επιλέγεται κάθε χρονιά θα είναι επιτυχημένη και φέτος. Τώρα σίγουρα θα χρειαστούν και κάποιες λίγες προσθήκες γιατί οι απαιτήσεις της γ εθνικής είναι περισσότερες και σίγουρα δυσκολότερες».

- Προσωπικός σου στόχος εκτός από το να βοηθήσεις την ομάδα σου ποιος είναι γαι τη νέα αγωνιστική περίοδο;

«Να έχω υγεία πάνω από όλα εγώ και όλα τα παιδιά και να βάλω πολλά και σημαντικά γκολ!!».

- Τι είναι τελικά αυτό που σε δένει με τη Νάξο τόσο πολύ ;

«Η αγάπη μου για τον Πανναξιακό πρώτα από όλα καθώς αυτός ήταν ο λόγος που πρώτο ήρθα στο νησί αλλά πέρα από αυτό πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν ένα προορισμό στην ζωή τους... Για εμένα "όλοι οι δρόμοι" οδηγούν στην Νάξο».

946bb386af5173dfebeddfb5ec67587d_XL_c508e.jpg

- Γνωρίζεις πολύ καλά και έχεις ζήσει από κοντά τον κόσμο της ομάδας. Ποιο είναι το μήνυμα που θέλεις να στείλεις στους φίλους του Πανναξιακού;

«Η αλήθεια είναι πως έχω δεθεί με τον φίλαθλο κόσμο του νησιού.Το μήνυμα μου προς αυτούς είναι να βρίσκονται κοντά στην ομάδα σε όλα τα παιχνίδια όσο γίνεται αυτό και να είναι ο δωδέκατος παίκτης όπως κάνουν τα τελευταία χρόνια. Εμείς από την πλευρά μας θα παλεύουμε κάθε παιχνίδι σαν να είναι τελικός».

- Σου ευχόμαστε να έχεις η επιστροφή στου στις Κυκλάδες και τη Νάξο να συνοδευτεί από μία χρονιά γεμάτη επιτυχίες και πάνω από όλα υγειά Γιάννη!

Τα γκολ του Γιάννη Κούτρου τη σεζόν 2014-2015

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares