Παρασκευή, 17 Ιουλίου 2020 11:37

Σε φιάσκο μετατράπηκε η συνάντηση των προέδρων στη Σύρο

Χάσμα ιδεών διαπιστώθηκε στη συνάντηση των τεσσάρων προέδρων των ομάδων (ΑΟ Σύρου, ΑΟ Πάγου, Άγιαξ Σύρου και Ελλάς Σύρου) της Σύρου που αγωνίζονται στα ανδρικά πρωταθλήματα της ΕΠΣ Κυκλάδων.

Βλέποντας τα βήματα προόδου που γίνονται στα υπόλοιπα νησιά, με τις συζητήσεις και τις συνεργασίες μεταξύ των ομάδων, ο πρόεδρος τη ΕΠΣ Κυκλάδων για ακόμη μία φορά πήρε την πρωτοβουλία να βάλει μαζί σε ένα τραπέζι τους παράγοντες των ομάδων του νησιού του.

Η συνάντηση έγινε στις 14 Ιουλίου, παρουσίας των προέδρων του Α.Ο Σύρου Γιώργου Φώσκολου , του Αίαντα Σύρου Γιάννη Σκλαβούνου, του ΑΠΟ Ελλάς Νίκου Ζιάβρα και του Α.Ο Πάγου Νίκου Φρέρη.

Το ρεπορτάζ που βγήκε από την συνάντηση είναι απογοητευτικό, αφού θετικοί σε συνεργασία παρουσιάστηκαν μόνο ο Άγιαξ Σύρου και ο ΑΟ Πάγου, οι πρόεδροι των οποίων ούτε καν εισακούστηκαν από τους Φώσκολο και Ζιάβρα που μετέτρεψαν τη συζήτηση σε ένα ροντέο επίλυσης των δικών τους διαφορών. 

«Συναντήθηκαν, απλά για να επιβεβαιώσουν ότι διαφωνούν και δεν υπάρχει καμία ελπίδα συνεργασίας» λένε άνθρωποι του ποδοσφαίρου της Σύρου σχολιάζοντας αρνητικά τις συμπεριφορές. Το «ντρέπομαι» του προέδρου του Άγιαξ Σύρου στη γενική συνέλευση προσωποποιήθηκε στην εν λόγο συνάντηση, όπου σύμφωνα με πληροφορίες μόνο στα χέρια δεν πιάστηκαν οι ισχυροί άνδρες της Ελλάς και του ΑΟΣ.

Σε συζητήσεις που είχαμε με τους κ. Φώσκολο και Ζιάβρα αποκομίσαμε την είδηση ότι πιθανότατα έχουν και οι δύο τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από τον πρωταθλητισμό. Όπως μας είπε ο κ. Ζιάβρας, η Ελλάς, έχοντας έναν δυνατό χορηγό στο πλάι της θα κάνει πρωταθλητισμό, ενώ ο Γιώργος Φώσκολος άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να κάνει το ίσιο ως χρηματοδότης του Αίαντα Σύρου, αφού όπως έχουμε γράψει πριν μήνες ο ΑΟ Σύρου δεν θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣΚ.

Και όλα αυτά ήρθαν για να απογοητεύσουν όσους περίμεναν ότι θα υπάρξει κάποιο φως, μεταξύ αυτών και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κυκλάδων κ. Ειρηναίος Φρέρης, ο οποίος τόνισε επίσης την απογοήτευση του για τον τρόπο σκέψης αυτών που συμμετείχαν στη συνάντηση! 

Με απλά Ελληνικά η συνάντηση των προέδρων μετατράπηκε σε ''φιάσκο'', αποδεικνύοντας ότι το Συριανό ποδόσφαιρο νοσεί ποικιλοτρόπως! 

 

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares