Δευτέρα, 20 Φεβρουαρίου 2012 20:50

Ανασκόπηση 8ου ομίλου...

PANNAXIAKOS-AIGALEO 630

Δείτε τι έγινε το Σαββατοκύριακο στα άλλα παιχνίδια του 8ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος.

Μελίσσια-Φωστήρας 2-3

Εντυπωσιακό ματς που τα... είχε όλα ήταν αυτό που έγινε στα Μελίσσια, με τον Φωστήρα να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής (3-2) απέναντι William Hill Sports στην τοπική ομάδα και να περνάει ξανά στην πρώτη θέση του ομίλου! Ωστόσο, θα πρέπει να σημειωθεί ότι οι άνθρωποι της γηπεδούχου ομάδας εξέφρασαν έντονα παράπονα για τη διαιτησία του Μπλάνα. Με το... καλημέρα ο Δωροβίνης ανατράπηκε στην αντίπαλη περιοχή και ο Ντεντόπουλος εκτέλεσε εύστοχα την εσχάτη των ποινών, βάζοντας μπροστά στο σκορ την ομάδα του Ταύρου. Μάλιστα, με τη συμπλήρωση πέντε λεπτών αγώνα οι 'κιτρινόμαυροι' διπλασίασαν τα τέρματά τους χάρις σε κοντινό πλασέ του Τσουμάνη, που πήρε το ριμπάουντ μετά από δοκάρι του Δωροβίνη! Παρά το αρχικό σοκ, τα Μελίσσια αντεπιτέθηκαν και στο 15' μείωσαν σε 2-1 χάρις σε απευθείας εκτέλεση φάουλ του Νικόλα. Στο 22' λίγο έλειψε να έρθει η ισοφάριση, όμως η προσπάθεια του Νικόλα σταμάτησε στο δοκάρι. Στη συνέχεια, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, για να φτάσουμε στο 59' όπου ο Ιωσήπου αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο Φωστήρας διατήρησε το αριθμητικό πλεονέκτημα μόλις τέσσερα λεπτά, αφού στο 63' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο Τζώνης. Στο 75' ο Νικόλα είχε νέο δοκάρι, ενώ ίδια κατάληξη είχε η προσπάθεια του Τασουλή στο 78'. Στο 86' έγινε η φάση, στην οποία τελείωσε ο αγώνας. Ο Ντεντόπουλος ανατράπηκε στην περιοχή των Μελισσίων και ο Μεσσήνιος ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα, αποβάλλοντας τον Τζανετέα με απευθείας κόκκινη. Ο ίδιος ο υψηλόσωμος φορ εκτέλεσε την παράβαση, ο Χατζάρας απέκρουσε, όμως στη συνέχεια της φάσης ο Τασουλής σκόραρε για το 3-1. Η μείωσε του σκορ για τους γηπεδούχους ήρθε με το αυτογκόλ του... Τασουλή στο 92'.


ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Χατζάρας, Αντωνόπουλος, Κοκότης (70' Ρήγας), Παπαϊωάννου, Ιωσήπου, Κωνσταντόπουλος, Νικολά, Τζανετέας, Μποτωνάκης, Μανδύλης, Ταυλαδωράκης (79' Μπεκατώρος).


ΦΩΣΤΗΡΑΣ: Μπόκος, Κόπελας, Τασουλής, Τζώνης, Τερζής, Μπουκούρης, Δωροβίνης, Μπανιάς, Τεντόπουλος (90' Κατσιγιάννης), Μπεθάνης (79' Τσοπανάκος), Τσουμάνης (73' Ζίζηλας).

Ρόδος-Αιγάλεω 1-3

Ενα από τα πιο έυκολα μεσημεριανά του φετινού πρωταθλήματος είχε στη Ρόδο το Αιγάλεω, που δείχνει ότι έχει επανέλθει για τα... καλά στον δρόμο των επιτυχιών. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι από το α' ημίχρονοι οι 'κυανόλευκοι' προηγήθηκαν με το 'καθαρό' 3-0. Στο 18' ο Μαστραντώνης άνοιξε το σκορ, στο 31' ο Ντελμεκούρας διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του και στο 38' ο Τσιρογιάννης έγραψε το 3-0. Το μόνο που κατάφεραν οι νησιώτες ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τέρμα του Καντιμοίρη στο 58'. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βάτσιος (Δυτικής Αττικής).


ΡΟΔΟΣ: Ροδανάκης, Καταπόδης, Καντιμοίρης, Κιλασίν, Πελέκης, Θαμνόπουλος (65' Καλημέρης), Δανάς, Γκινής, Ορφανίδης (80' Χατζηπαυλής), Φράγκος, Γεωργάς (46' Διακοβασιλείου).


ΑΙΓΑΛΕΩ: Βούλγαρης, Ζαφειράτος, Ταμπάκης, Κωνσταντόπουλος Π., Βασιλάρης, Τεγούσης Θ., Τζανετάκος, Τεγούσης Κ. (46' Δουκάκης), Τσιρογιάννης (82' Μπαλάσκας), Ντελμεκούρας (60' Βασιλικής), Μαστραντώνης

ΑΕ Κως-Ηλιούπολη 3-1 (Πηγή: www.giafkasports.gr)

Εκπληκτική ανατροπή έκανε η ΑΕ Κως στην αναμέτρηση με την Ηλιούπολη και έφτασε σε σπουδαία νίκη με 3-1, μετά από οκτώ αγωνιστικές. Στο 27' ο Γκουνέλας άνοιξε το σκορ για την ομάδα των Αθηνών, όμως στην επανάληψη ήρθαν τα πάνω κάτω! Οι νησιώτες μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και, μάλιστα, είχαν δοκάρι στο 48' σε προσπάθεια του Πη. Τελικά, στο 60' ήρθε η ισοφάριση από τον Εμμανουήλ, ενώ στο 72' ο Τσάτσας έδωσε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Στο 89' ο Σιώμος έγραψε το 3-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν η Αντωνίου (Ανατολικής Αττικής).


ΑΕ ΚΩΣ: Σανταμούρης, Ιωαννίδης, Ακριτίδης, Χατζηαντωνίου (9' λ. τρ. Ελευθεριάδης), Μπιρμπίλης, Μαργαρίτης (90' Παρασκευάς), Τσάτσας, Εμμανουήλ, Βάσης, Πης (81' Αχμέτ), Σιώμος.


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ: Σκληρής, Ζιαμπάρας, Μάκος, Βαφειάδης, Ήλιου, Ζουμπανέλης, Δικαιόπουλος, Καρβούνης (63' Σουλιμιώτης), Γκουνέλας, Στυλιανίδης (81' Κατσιπόδας), Γεμιστός.

Αγιαξ Ταύρου-Καρλόβασι Σάμου 5-1

William Hill Poker Με πρωταγωνιστή τον Ρούσση που πέτυχε καρέ τερμάτων, ο Αγιαξ Ταύρου επιβλήθηκε με 5-1 του Καρλοβάσου Σάμου, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 15ης αγωνιστικής. Μόλις στο 23' η ομάδα του Αλέκου Ρίζου βρέθηκε να προηγείται με 3-0 χάρις σε τρία γκολ του χαρισματικού φορ (15', 20', 23'). Στο 35' ο Πλατίγκος μείωσε σε 3-1 για τους νησιώτες, όμως στην επανάληψη ο Αγιαξ σκόραρε ακόμη δύο φορές και  τελείωσε το παιχνίδι. Στο 60' ο Σωτηρόπουλος έγραψε το 4-1 με αριστερό εκπληκτικό σουτ, ενώ στο 72' ο Ρούσσης διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα. Διαιτητής ήταν ο Παπαβασιλείου (Δωδεκανήσου).


ΑΓΙΑΞ: Βακερλής, Πατέλης, Γουσούλης, Πέττας (46' Σωτηρόπουλος), Τριανταφυλλίδης (60' Σερδενές), Κωτσιόπουλος, Φύτρος, Κατίδης, Ρούσσης, Τζανέτος, Καραβίδας (70' Μαρυπίδης).


ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ: Καλατζής, Ζορμπάς (50' Κεχαγιάς), Μαυρέλλος, Ρωμανός, Δάγκας, Κουφογιάννης (50' Μουτζούρης), Τσιομπάι, Καραμαρούδης, Ντάγιας, Πλατίγκος (65' Γιασκουλίδης), Κατσιάνης Α.

 

Ελπιδοφόρος-ΑΟ Περιστερίου 3-0

Ενα εύκολο απόγευμα είχε ο Ελπιδοφόρος απέναντι στον ΑΟ Περιστερίου, του οποίου επιβλήθηκε με 3-0. Οι Κηφισιώτες φρόντισαν να 'καθαρίσουν' από νωρίς την αναμέτρηση, κάτι που πέτυχαν. Μόλις στο 4' ο Λυμπέρης άνοιξε το σκορ, ενώ στο 30' ο Ευσταθίου διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Στο 70' ο Καραμπάς είχε προσπάθεια στο δοκάρι, όμως πέντε λεπτά αργότερα ο Βέρμπης williamhill.com βρήκε τον... δρόμο προς τα δίχτυα και διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Ρατσιάτος (Αργολίδας).


ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΣ: Ιωσήπου, Στασινός, Καραμπάς, Λίτσος, Λυμπέρης (59' λ. τρ. Χόρτσας), Ευσταθίου (82' Ντούμος), Κορακάκης (73' Στρατάκης), Καραμέρης, Βέρμπης, Γκουτσούλας, Κακλαμάνος.


ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ: Ψύχος, Βαγγέλης, Βασίλογλου, Ποστόλης, Θανόπουλος, Χέλμης (54' Πλέστης), Μπόσιος, Αθανασίου, Νησαριώτης, Μπελής, Ελευθεριάδης (70' Παπαδόπουλος).

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares