Δευτέρα, 20 Ιουλίου 2020 23:35

Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους που κάθε φορά αποφασίζουν να ζήσουν το όνειρο μαζί με τα παιδιά της ΑΕΣ

Το δικό της ξεχωριστό ευχαριστώ στέλνει η ΑΕ Σαντορίνης μέσω ανάρτησης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, αναφερόμενη στην κατάκτηση του πρωταθλήματος από την ομάδα εφήβων.

Το κείμενο:

Τη μεγαλύτερη διάκρισή του έως σήμερα, ως Πρωταθλητής Κυκλάδων για την περίοδο 2019 – 2020, πέτυχε λίγες μέρες πριν το τμήμα Εφήβων της ομάδας μας. Με δύο χάλκινα και τρία αργυρά έως σήμερα μετάλλια στα προηγούμενα πρωταθλήματα Κυκλάδων το εφηβικό μας τμήμα έχει μία θέση ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του αθλήματος στη νησιωτική μας περιφέρεια.

IJ7A8740_4e76c.jpg

Ο τίτλος του Πρωταθλητή Κυκλάδων διάλεξε να έρθει μία χρονιά δύσκολη και ανατρεπτική. Ο στόχος ήταν σαφής από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου και η εξαιρετική πορεία του τμήματος έδωσε πολλές υποσχέσεις ότι ο στόχος είναι εφικτός.

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης πολύ νωρίς κατέθεσε το αίτημα για να φιλοξενήσει το νησί μας τη διοργάνωση του FINAL4 Εφήβων της ΕΣΚΚ. «Μια αθλητική γιορτή που θα μείνει αξέχαστη στον φίλαθλο κόσμο της Θήρας, της Θηρασίας και όλων των Κυκλάδων. Εξασφάλιση των πλέον ιδανικών συνθηκών για τις φιλοξενούμενες ομάδες». Αυτή ήταν η απόφαση των διοργανωτών. Οι ιδέες ανεξάντλητες και οι λύσεις πολλαπλές.

Η πανδημία ανέτρεψε κάθε δεδομένο. Οι συμμετέχοντες φορείς βγήκαν εκτός του προγραμματισμού τους και αναγκάστηκαν να αποσύρουν σχεδόν το σύνολο των παροχών τους. Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης, ο ΔΑΠΠΟΣ και η ΕΣΚΚ κατάφεραν με γόνιμη συνεργασία να ικανοποιήσουν τις βασικές παροχές που θα διευκόλυναν τις ομάδες να ταξιδέψουν ως το νησί μας.

Η γιορτή του εφηβικού μπάσκετ έγινε. Με τα απολύτως απαραίτητα, κεκλεισμένων των θυρών, όπως τα υγειονομικά μέτρα απαιτούσαν. Και η φλόγα για την ομάδα μας άναψε. Να μοιραστεί  χαρά και περηφάνια με τους φίλους που δεν μπόρεσαν να γεμίσουν το κλειστό γυμναστήριο του νησιού αυτή τη φορά, τους γονείς και τα αδέλφια που δεν μπόρεσαν να χειροκροτήσουν τους αθλητές μας.

Στον τελικό της διοργάνωσης με αντίπαλο τον ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, η ομάδα μας έδειξε ότι μπήκε στο γήπεδο αποφασισμένη ότι αρνείται να χάσει!!!

ΑΕ Σαντορίνης – ΑΠΑΣ Τα Φανάρια, Εφήβων, τελικό αποτέλεσμα 67- 64, σε έναν αγώνα που έσπασε καρδιές μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο και τους αθλητές των δύο τμημάτων να προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις για τον τίτλο.

Οι αυστηροί υγειονομικοί όροι δεν επέτρεψαν καν την είσοδο σε όλους τους γονείς των αθλητών μας, οι ευχές και τα συγχαρητήριά τους όμως συνόδευσαν νοητά κάθε στιγμή της δικής τους βραδιάς.

Την τελετή απονομής τίμησαν με την παρουσία τους ο Έπαρχος Θήρας κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, ο Πρέδρος του ΔΑΠΠΟΣ κ. Βασίλειος Αλαφούζος και ο Πρόεδρος της ΕΣΚΚ κ. Λώρης Σαλάχας οι οποίοι απέμειναν τα αναμνηστικά σε όλους τους συντελεστές της διοργάνωσης, τα μετάλλια στους φιναλίστ και το κύπελλο στους Πρωταθλητές Εφήβων 2019 – 2020 της ΕΣΚ Κυκλάδων.

Ευχαριστούμε θερμά τον Πρόεδρο κ. Βασίλειο Αλαφούζο, τα μέλη της διοίκησης και τους εργαζόμενους του ΔΑΠΠΟΣ για την πολύτιμη συνεργασία και μέριμνα για κάθε παράμετρο που αποτέλεσε εγγύηση για την επιτυχία της διοργάνωσης.

Η Αθλητική Ένωση Σαντορίνης ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς του FINAL4, HONDOS CENTER, ΚΑΝΤΙΝΑ «Ο ΜΗΝΑΣ», KELENIS TOURS, DESTINATION SERVICES, OBELIX για την πολύτιμη υποστήριξη και συμβολή τους.

Ένα ξεχωριστό «ευχαριστώ» απηύθυνε η ομάδα μας προς την ομάδα του sportcyclades.gr που καλύπτει ακούραστα όλα τα αθλητικά γεγονότα των νησιών μας. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τον κ. Σπύρο Μάκαρη και τον κ. Νίκο Σταυρίτη για την ευγενική παραχώρηση φωτογραφικού υλικού του FINAL4.

Και τώρα χαράζουμε ρότα για τον επόμενο προορισμό, τη συμμετοχή στη Β΄ Φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων! Αποστολή υψηλών απαιτήσεων και ο διαθέσιμος χρόνος για την προετοιμασία ελάχιστος. Η ομάδα μας αναχωρεί τα χαράματα της Τρίτης 21 Ιουλίου για την Αθήνα. Ευχαριστούμε θερμά τους φίλους που κάθε φορά αποφασίζουν να ζήσουν το όνειρο μαζί με τα παιδιά της ΑΕΣ και το κάνουν πραγματικότητα!

Διαβάστε επίσης:

Σεμνή φιέστα για τις πρωταθλήτριες της ΑΕ Σαντορίνης [pics]

Βαλάντης Βλαβιανός: Αφιερωμένο στην οικογένεια και τα παιδιά μου [vid]

Βλαβιανός - Καβαλλάρης: Δικαιωθήκαμε για την σκληρή δουλειά όλης της χρονιάς [vid]

Κώστας Αξιώτης: Κρίθηκε στις λεπτομέρειες, συγχαρητήρια στα Φανάρια [vid]

Ο τελικός εφήβων ΑΕ Σαντορίνης - ΑΠΑΣ τα Φανάρια μέσα από τον φακό του sportcyclades

Η χρυσή πεντάδα και ο MVP του φάιναλ φορ της Σαντορίνης

Πρωταθλητές Κυκλάδων οι έφηβοι της ΑΕ Σαντορίνης

Live Stream ΑΕ Σαντορίνης - ΑΠΑΣ τα Φανάρια (τελικός εφήβων)

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares