Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 15:47

Παν. Αθανασιάδης στον “Aegean Voice 107,5fm”: Με τη δουλειά και τη συνέπεια όλα μπορείς να τα κατορθώσεις

Για όλους και για όλα μίλησε ο Παναγιώτης Αθανασιάδης στον "Aegean Voice 107.5 FM - Η Φωνή του Αιγαίου" και στην εκπομπή «Γκολ εσείς, Σέντρα εμείς" με τον εκλεκτό συνάδελφο, τον Νικόδημο Λιανό.

Ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του ΑΠΑΣ “Τα Φανάρια”, αναφέρθηκε στην παρουσία του παιδικού τμήματος στην Β’ φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, τους έφηβους που κατέκτησαν την δεύτερη θέση στο φάιναλ φορ της Σαντορίνης, καθώς και στην συμμετοχή των ανδρών στην Β’ εθνική κατηγορία, για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου της ορεινής Νάξου.

Παναγιώτης Αθανασιάδης: Ήταν κακή η διαιτησία στο συγκεκριμένο παιχνίδι [vid]

Ξεκινώντας, ο Αθανασιάδης είπε: «Μία σημαντική εβδομάδα έκλεισε για εμάς. Όλοι όσοι ασχολούμαστε με την “οικογένεια” του ΑΠΑΣ έχουμε ένα αίσθημα ικανοποίησης γιατί κλείνει μία πορεία και μία χρονιά πετυχημένη τόσο για το ανδρικό τμήμα, όσο και για των παίδων, καθώς και των εφήβων».

Αναφερόμενος στην παρουσία του παιδικού τμήματος στην προκριματική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος, ο Κατερινιώτης τεχνικός δήλωσε μεταξύ άλλων: «Πριν φύγουμε για την Αθήνα είχα υποσχεθεί στον πρόεδρο της ΕΣΚΚ, στον κ. Σαλάχα ότι θα είμαστε πάρα πολύ καλοί στους αγώνες του πανελληνίου. Έχουμε πολύ καλή ομάδα. Δεν δείξαμε τις δυνατότητές μας λόγω άγχους στο φάιναλ φορ της Πάρου. Τελικά κατορθώσαμε και κατακτήσαμε τον σκοπό μας. Τα παιδιά ήταν εκπληκτικά και στα τρία παιχνίδια. Μπορεί με τον Κολοσσό να χάσαμε με διαφορά, αλλά για 36 λεπτά ήμασταν πάρα πολύ καλοί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Το μόνο κομμάτι που δεν μου άρεσε εμένα σαν προπονητής και το συζήτησα με τα παιδιά ήταν πως στο τελευταίο τετράλεπτο με τον Κολοσσό δείξαμε μία χαλάρωση σαν να αφήναμε το παιχνίδι. Κάτι που δεν υπάρχει στο δικό μου dna σαν προπονητής κι επομένως δεν υπάρχει στο dna του ΑΠΑΣ. Δεν τελειώνουν όλα σε μία νίκη, σε μία ήττα. Προσπαθείς να φτιάξεις σωστά παιδιά, σωστούς αθλητές, σωστούς χαρακτήρες. Υπάρχει μία συνέχεια και μία συνέπεια στην στελέχωση των αγωνιστικών τμημάτων υποδομής του συλλόγου. Με αποτέλεσμα η δουλειά να συνεχίζεται. Με τη δουλειά και τη συνέπεια, όλα μπορείς να τα κατορθώσεις. Τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο… Αρκεί να υπάρχουν σωστές βάσεις όπως έχουν αποκτήσει τα παιδιά και δουλεύουν πλέον συνειδητά».

Παναγιώτης Αθανασιάδης: Αυτή η επιτυχία είναι αποτέλεσμα της δουλειάς που γίνεται στον ΑΠΑΣ

Για τους έφηβους επεσήμανε: «Το μέλλον των παιδιών, ο Νίκος Ναυπλιώτης, ο Δημήτρης Μαργαρίτης, ο Κώστας Μαθιάσος και ο Γιούερς Σεϊντίνι είναι μέλη της ανδρικής ομάδας. Υπάρχει μία συνέχεια. Και τα Φανάρια το 80% των ανδρών είναι γηγενείς παίκτες».

Και κατέληξε για την παρουσία των “ορεινών” στην τρίτη την τάξη εθνική κατηγορία: «Η Β’ εθνική είναι μία πρόκληση για όλους. Για εμένα το μπάσκετ είναι ίδιο σε όποια κατηγορία κι αν είσαι πρέπει να κάνεις τη δουλειά σου σωστά και συνειδητά. Όπως και τα προηγούμενα τρία χρόνια, θα παρουσιάσουμε μία ομάδα αξιόλογη, αξιόπιστη. Σε συνεργασία με τον προπονητή, τον Μάριο Ονάσογλου και την διοίκηση χρειαζόμαστε ακόμη τρία παιδιά στο να μας βοηθήσουν. Εκτιμώ πως θα έχουμε εξελίξεις μέσα στην εβδομάδα για να κλείσουμε το ρόστερ. Υπάρχει επιθυμία, υπάρχει δίψα για να πρωταγωνιστήσουμε και στην Β’ εθνική. Θα είναι μεγάλο κίνητρο για εμάς».

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares