Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 21:57

Γιάννης Σιγάλας: Σας ευχαριστώ πολύ θα σας έχω πάντα στην καρδιά μου

Με 40 χρόνια παρουσίας στο Κυκλαδίτικο ποδόσφαιρο ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΣΚ, κ. Γιάννης Σιγάλας αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του.

Όπως είχαμε γράψει, η ΕΠΣ Κυκλάδων, κατά την ετήσια γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε στη Νάξο πήρε μία σημαντική πρωτοβουλία να θέσει το θέμα και με την σύμφωνη γνώμη των σωματείων της να τον ανακηρύξει επίσημα επίτιμο πρόεδρο της.

Η μικρή τελετή και η απονομή του τίτλου έγινε λίγο πριν την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης από τον ίδιο τον προπονητή του ΠΑΣ Ναξου , κ. Πέτρο Μαράκη.

Στις δηλώσεις που είχε κάνει τότε στο sportcyclades, ο κ. Σιγάλας είχε δηλώσει τις ευχαριστίες του, πράγμα που επανέλαβε σήμερα με ανάρτηση του στην σελίδα που διατηρεί στο facebook:

«ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΩ ΤΙΣ ΟΛΟΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ ΜΟΥ, ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΠΣ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΤΙΚΟ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΠΣΚ .

ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΤΩΝ ΚΥΚΛΑΔΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΜΟΥ, ΨΗΦΙΣΑΝ ΟΜΟΦΩΝΑ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΑΚΥΡΗΞΑΝ ΕΠΙΤΙΜΟ ΠΡΟΕΔΡΟ .

ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΑΣ» .

ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

Θυμηθείτε την απονομή και τις δηλώσεις

 

Κατηγορία ΑΠΟΨΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares