Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2020 13:49

Κάτοικος Ελευσίνας ο Καραλής

Η ποιότητα του Πανελευσινιακού όσο πάει και ανεβαίνει κατακόρυφα και αυτό δείχνει τις προθέσεις που έχουν οι άνθρωποι της ιστορικής ομάδας ενόψει της νέας σεζόν που θα βρει το σύλλογο στην Γ' Εθνική.

Οι κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι με κυριότερη εκείνη των Μιχάλη Μαρή και Παναγιώτη Ζώνα έχουν προκαλέσει ντελίριο ενθουσιασμού στις τάξεις του συλλόγου, ωστόσο, οι σταχυοφόροι δείχνουν… αχόρταγοι όσον αφορά την ενίσχυση τους.

Στο πλαίσιο αυτό αποκλειστικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι Ελευσίνιοι βρίσκονται πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Γιάννη Καραλή. Ο «G.K.» που ήταν από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στην περσινή πορεία που πραγματοποίησε η Θύελλα Καμαρίου, βοηθώντας το σύλλογο των Κυκλάδων να κάνει πρωταθλητισμό στον 5ο όμιλο, φαίνεται ότι έχει συμφωνήσει προφορικά και αυτό που απομένει είναι κάποια διαδικαστικά θέματα ώστε να ανακοινωθεί η μεταγραφή του.

Ο 31χρονος άσος μπορεί να αγωνιστεί στα δυο άκρα της επίθεσης με την ίδια ευχέρεια, και η Θύελλα μπορεί να εκμεταλλευτεί τα προσόντα του αφού διαθέτει ταχύτητα, εκρηκτικότητα, έφεση στο σκοράρισμα και εξαιρετικές εκτελέσεις φάουλ, δηλαδή ότι καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή που αγωνίζεται σε αυτή τη θέση. Απόδειξη στα παραπάνω αποτελεί το γεγονός ότι πέρυσι ήταν πρωταγωνιστής στην πορεία των Καμαριανών όντας πρώτος σκόρερ της ομάδας και δεύτερος του 5ου ομίλου με 11 γκολ.

Ο γεννημένος στις 6/11/1990 στην Αθήνα Καραλής αποτελεί βαρύ όνομα για τα δεδομένα της κατηγορίας μετρώντας περισσότερες από 50 συμμετοχές και 4 γκολ σε επίπεδο Σουπερ Λιγκ. Τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα έγιναν στον Ατρόμητο Αθηνών με τον οποίο τη σεζόν 2008-2009 πανηγύρισε άνοδο από την Football League στην Superleague ενώ τη σεζον 2011-2012 μετακινήθηκε στην Καβάλα. Το δεύτερο μισό της ίδιας περιόδου έπαιξε στην Κέρκυρα στην Superleague., για να ακολουθήσει το 2012-2013 το μεγάλο βήμα στην ΑΕΚ. Με τη φανέλα της Ένωσης αγωνίστηκε 8 φορές ενώ τη σεζον 2013-2014 φόρεσε φανέλα της Καλλιθέας. Ακολούθησαν ΑΟ Χανιά, Λαμία, Ιωνικός και Εθνικός Πειραιά λίγο πριν μετακινηθεί στην Στυλίδα. Πρόπερσι σε 12 συμμετοχές πέτυχε 4 γκολ με τον Ασπρόπυργο και έν εξ αυτών κόντρα στην Καλαμάτα στο μεγάλο ντέρμπι του β’ γύρο που σηματοδότησε την άνοδο της ομάδας.

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares