Τετάρτη, 22 Φεβρουαρίου 2012 20:50

Απελπιστικά (ΑΣ)φαιροι!!!

PANNAXIAKOS-N IONIA

Σε ένα ματς, που δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας, Πανναξιακός και Νέα Ιωνία ''κόλλησαν στο'' (0-0) και συνεχίζουν «αγκαλιά» στον βαθμολογικό πίνακα, δίνοντας μάχη για την σωτηρία τους.

Στο εξ΄ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής, που έγινε σήμερα στο ΔΑΚ Νάξου και διεξήχθη κάτω από ασθενή βροχόπτωση, ο Πανναξιακός και η Νέα Ιωνία, περιορίστηκαν σε ένα παιχνίδι δύναμης, δημιουργώντας ελάχιστες φάσεις μπροστά στις εστίες των, ''Θέμελη και Δρόσου'', καθιστώντας το ''Χ'' ίσως το δικαιότερο αποτέλεσμα για τον αγώνα αυτό.

Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στον βαθμολογικό πίνακα και αποτελούν μαζί με το Περιστέρι, τις ομάδες με τα περισσότερα ''Χ'' στο πρωτάθλημα (7 !!!).

Κέρδος ο Δήμας.

DIMAS me  IoniaΤο μόνο που μπορεί να κρατήσει ο Πανναξιακός από αυτό το παιχνίδι είναι ο ένας βαθμός και η καλή παρουσία του Δήμα, ο οποίος ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του και έδειξε ότι μπορεί να βοηθήσει τους Ναξιώτες στη συνέχεια, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά.

Απείλησε δυο (2) φορές.

Αν και όπως δήλωναν πριν τον αγώνα προπονητής και παίχτες της Νέας Ιωνίας, στόχος τους στο παιχνίδι της Νάξου ήταν η νίκη, τελικά αυτό δεν φάνηκε στο γήπεδο καθώς οι τελικές προσπάθειες, που καταγράφηκαν από πλευράς Ν. Ιωνίας είναι μόλις δύο (2!!!): Στο 15ο λεπτό όταν ο Μπιζάς εκμεταλλεύτηκε λάθος εκτίμηση του Κουφόπουλου και περνώντας τον Θέμελη δεν κατάφερε να σκοράρει αφού ήταν πολύ πλάγια και η μπάλα κατέληξε άουτ.

Η δεύτερη καλή φάση για την Ν. Ιωνία στον αγώνα ήρθε στο 83ο λεπτό, όταν ο Βάσος δέχτηκε κεφαλιά-πάσα από τον Βιδάλη, ο οποίος σούταρε και πριν η μπάλα καταλήξει στο τέρμα του Θέμελη ο Τόσκας έσωσε πάνω στη γραμμή.

Απείλησε περισσότερο

Με σαφέστατο πρόβλημα στην τελική προσπάθεια παρουσιάστηκαν και πάλι οι γηπεδούχοι, William Hill Sports προσπαθώντας να «χτυπήσουν» περισσότερο από στημένες φάσεις, καθώς το αμυντικό δίδυμο της Ιωνίας, Νταϊφώτης-Βιδάλης, κυριαρχούσε στις προσωπικές μονομαχίες και εξωθούσε τους επιθετικούς του Πανναξιακού να αν αναζητήσουν το γκολ από μακριά. Παρόλα αυτά ο Πανναξιακός ήταν πιο απειλητικός, αλλά όχι πιο αποτελεσματικός από τους αντιπάλους του.

Οι γηπεδούχοι στο πρώτο μέρος απείλησαν τρεις (3) φορές, με την 1η φάση να γίνετε μόλις στο 2ο λεπτό του αγώνα όταν ο Πολυκρέτης πάσαρε από δεξιά στον Δήμα και ο τελευταίος με σουτ έστειλε την μπάλα άουτ.

Η 2η φάση για τους Ναξιώτες ήρθε τέσσερα (4) λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 6ο λεπτό, όπου ο Καρούσης βγαίνει σε θέση τετ α τετ απέναντι στον Δρόσο με τον τελευταίο να αντιδρά γρήγορα και να μπλοκάρει την μπάλα πριν ο επιθετικός του Πανναξιακού να καταφέρει να πλασάρει.

Και φτάνουμε στο 39΄, όπου ο Σουσούνης κλέβει την μπάλα από τον Βιδάλη και δίνει στον Καρούση στα δεξιά με τον τελευταίο να πασάρει στον Δήμα, ο οποίος εξ΄ επαφής νικήθηκε από τον Δρόσο.

Ανέβηκε στο δεύτερο

Σαφέστατη ήταν η υπεροχή των γηπεδούχων στο δεύτερο μέρος…. υπεροχή όμως, που δεν μπόρεσαν να κεφαλαιοποιήσουν οι παίχτες του Πανναξιακού, καθώς όσο περνούσε η ώρα, τόσο απομακρύνονταν από την εστία του Δρόσου. Ούτε η μια και μοναδική!!!! αλλαγή του Σταματίου δεν απέφερε κάτι καλό για τους Μπλε της Νάξου.

Η 1η καλή στιγμή (και φάση του αγώνα) για τον Πανναξιακό ήρθε δύο (2) λεπτά μετά την έναρξη της επανάληψης, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κουτελιέρη ο Παπαδόπουλος μόνος απέναντι στην εστία έστειλε με το κεφάλι την μπάλα άουτ.

Από εκεί και πέρα ο Πανναξιακός απείλησε με κάποια μακρινά αλλά καλά σουτ, που επιχειρούσαν ως επί το πλείστον οι: Στάμος και Δήμας, με την κατάληξη των περισσοτέρων να είναι άουτ.

Παρελκόμενα

  • Ο Νταηφώτης επέστρεψε στο ΔΑΚ Νάξου, πρώτη φορά σαν αντίπαλος του Πανναξιακού, αφού αγωνιζόταν στη Ναξιώτικη ομάδα το 2005-2006 και 2008-2009 (Δ΄Εθνική).
  • Πέντε κίτρινες κάρτες από τον ρέφερι της αναμέτρησης κύριο Μανούρα, ο οποίος σημειωτέον, «κιτρίνισε» τον Κατσάνη στον πάγκο του Πανναξιακού (διαμαρτυρία), απέβαλε τον βοηθό προπονητή της Ν. Ιωνίας και στο 90ο λεπτό έδωσε δεύτερη κίτρινη στο Βάσο για σκληρό μαρκάρισμα στον Καλφόπουλο.
  • Τον Τόσκα χάνει, για το Σαββατιάτικο παιχνίδι με τον Αίαντα Ταύρου ο Πανναξιακός αφού συμπλήρωσε (4) κίτρινες κάρτες, που θα τον αφήσουν μια αγωνιστικές εκτός.

Οι καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημακαι €100 μπόνους!

Συνθέσεις

Πανναξιακός (Σκούνας): Θέμελης©, Καζανάς, Κουφόπουλος, Δήμα, Τόσκας, Παπαδόπουλος, Καρούσης, Κουτελιέρης, Σουσούνης, Στάμος, Πολυκρέτης(60΄Σταματίου).

Καρατέλιος, Κατσάνης, Παλάζης, Κοττάκης, Αγγελής, Κολιούσης.

Νέα Ιωνία (Τασιόπουλος): Δρόσος, Παυλίδης(75΄Πετούσης), Καραβίδας, Βιδάλης, Νταϊφώτης(86΄Ρωμαϊδης), Καραγιάννης Αν., Καραγιάννης Στ., Χαλιμούρδας(46΄Καφες), Μπίζας, Βάσος, Αχμέτ©.

Καλογέρης, Ξάνθος, Όγκμποε, Κίτσος.

 

Ακολουθούν φάσεις, φωτογραφίες και δηλώσεις μετά τον αγώνα.

PANNAXIAKOS KOSMOS EXEDRA VROXH

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares