Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 02:08

Ηλιούπολη: Ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Κουστουμπάρδη και την παραμονή του αρχηγού Κώστα Γάγγου

Μέσω δελτίο τύπου η Ηλιούπολη ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Ντένις Κουστουμπάρδη και την παραμονή του αρχηγού Κώστα Γάγγου.

Το δελτίο τύπου

Μετά τις μεταγραφές της πρώτης γραμμής έρχεται να προστεθεί στο ΓΣ Ηλιούπολης και το νέο αίμα που με όρεξη, εργατικότητα και συνεχή διάθεση για βελτίωση θα αποτελέσουν τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα στηριχθούμε τα επόμενα χρόνια. Στο πλαίσιο αυτό η ομάδα μας προχώρησε σε ακόμη μια μεταγραφή εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Διονύση (Ντένις) Κουστουμπάρδη. Το νέο απόκτημα της ομάδας μας είναι επίσης 19 χρονών (9/2/2001) και τα τελευταία χρόνια άνηκε στον Απόλλωνα Χαλανδρίου μετρώντας 80 συμμετοχές στο τοπικό πρωτάθλημα. Παράλληλα, σε νεαρή ηλικία ο ικανότατος ακραίος αμυντικός άνηκε στην Κ14 του Ολυμπιακού για να μεταπηδήσει στη συνέχεια στον Ατρόμητο Αθηνών (Κ15-Κ17). Παράλληλα είχε κληθεί στην Εθνική ομάδα της χώρας σε επίπεδο νέων. Πανηγύρισε με τη φανέλα του Απόλλωνα Χαλανδρίου μια άνοδο από την Β' σε Α' ΕΠΣΑ έχοντας 4 γκολ και 9 ασσίστ. Καλωσορίζουμε τους δυο ποδοσφαιριστές και τους ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Παραμονή Γάγγου

Τα καλά νέα δεν σταματούν εδώ αφού η διοίκηση, με γνώμονα το καλό του ποδοσφαιρικού τμήματος, πήρε την απόφαση να διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό ένα παιδί που τα τελευταία χρόνια έχει προσφέρει στο σύλλογο. Ο λόγος για τον 24χρονο μέσο Κώστα Γάγγο. Πρόκειται για ποδοσφαιριστή που μετράει πάνω από 150 συμμετοχές με τη φανέλα του Ήλιου. Αρχηγέ σου ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν

Κατηγορία Γ' ΕΘΝΙΚΗ NEWS

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares