Κυριακή, 26 Ιουλίου 2020 17:45

Ανακοίνωσε, Σαλταμάρα, Σούλτσε και Σαββόπουλο η ΑΕ Μυκόνου

Ακόμα μία τριπλέτα παικτών ανακοίνωσε για το ρόστερ της η ΑΕ Μυκόνου.

Πρόκειται για τους Άρη Σουλτσε, Χριστόφορο Σαββοπουλο και Στρατή Σαλταμαρα, που προέρχονται από την Άνω Μερά και τον ΑΟ Μυκόνου και πλέον θα προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ενιαίο μυκονιάτικο σύλλογο.

Άρης Σουλτσε

Η διοικούσα επιτροπή της Α. Ε. Μυκόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Άρη Σουλτσε! Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός πέρυσι αγωνίστηκε στην Άνω Μερά και βοήθησε την ομάδα να εκπληρώσει το στόχο της. Καλώς όρισες Άρη!

Χριστόφορος Σαββόπουλος

Η διοικούσα επιτροπή της Α. Ε. Μυκόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Χριστόφορο Σαββοπουλο! Ο ποιοτικός γκολκίπερ με ιστορία στα γήπεδα των Κυκλάδων με τον ΑΟ Μυκόνου τα τελευταία χρόνια, προερχόμενος από την Αθήνα και τον Ακρατητο, θα βρεθεί φέτος κάτω από τα γκολποστ της ομάδας μας! Καλώς όρισες και καλή επιτυχία!

Στρατής Σαλταμαρας

Η διοικούσα επιτροπή της Α. Ε. Μυκόνου ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Στρατή Σαλταμαρα. Μετά την ανατροπή των δεδομένων, για τρίτη σερί χρονιά μυκονιατης, αφού μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην ομάδα της Άνω Μερας, ο αμυντικός ογκόλιθος - «προϊόν» της Ακαδημίας του Ολυμπιακού - θα βοηθήσει τα μέγιστα ώστε η νέα μας ομάδα να πετύχει τους στόχους της! Καλώς όρισες Στρατή!

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares