Τετάρτη, 29 Ιουλίου 2020 20:53

Κοντά στον Ναξιώτη Γιώργο Μουστάκη ο Πανναξιακός

Έναν Ναξιώτη ποδοσφαιριστή στην καταγωγή που έχει γεννηθεί και έχει διδαχθεί το ποδόσφαιρο στην Ξάνθη πρόκειται να ανακοινώσει τις επόμενες ημέρες ο Πανναξιακός Α.Ο.

Ο λόγος για τον Γιώργο Μουστάκη, γιο του Φιλωτίτη, βετεράνου τερματοφύλακα της Ξάνθης και του Ολυμπιακού, Μανόλη Μουστάκη. Ο 18χρονος Γιώργος Μουστάκης έχει ξεκινήσει να παίζει ποδόσφαρο στην ακαδημία της Skoda Ξάνθη, έχει αγωνιστεί στην Μικτή ομάδα της ακριτικής ΕΠΣ, ενώ πέρυσι αγωνίστηκε με τον Άρη Αβάτου στη Γ΄Εθνική.

Το ρεπορτάζ επιβεβαιώνει και το site της Ξάνθης sportsaddict.gr, το οποίο αναφέρει:

Στον πρωταθλητή ΕΠΣ Κυκλάδων, Πανναξιακό που τη νέα χρονιά θα λάβει μέρος στην Γ’ Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Γιώργος Μουστάκης.

Ο ταλαντούχος 18χρονος ξανθιώτης ποδοσφαιριστής που αναδείχθηκε απο τα τμήματα Υποδομής του ΑΟΞ όπου αγωνίστηκε 8 χρόνια, και μετά απο εξαιρετικές εμφανίσεις με την ομάδα της Βιστωνίδας στην Α’ ΕΠΣ Ξάνθης αλλά και την Μικτή ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, πέρσι πήρε μεταγραφή για τον Άρη Αβάτου παίρνοντας χρόνο συμμετοχής και στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Εκεί οπού θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά σε έναν όμως σαφώς πιο δυνατό όμιλο με ιστορικές ομάδες και μάλιστα σε μια ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα.

Κατηγορία Γ΄ΕΘΝΙΚΗ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares