Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020 20:36

Κυκλοφόρησαν τα διαρκείας του ΠΑΣ Νάξου

Σε κυκλοφορία τέθηκαν τα εισιτήρια διαρκείας του ΠΑΣ Νάξου που θα ισχύει για όλους τους αγώνες των αγωνιστικών τμημάτων του συλλόγου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας-κάρτες ενίσχυσης της ομάδας μας για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021!

Μιας ιδιαίτερης περιόδου λόγω της πανδημίας.

Ο Covid-19 θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος αλλά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τον κερδίσουμε!

Σε μια αγωνιστική περίοδο που ο ΠΑΣ Νάξου, σε πείσμα των καιρών, θα συμμετάσχει σε ΟΛΑ τα πρωταθλήματα του νομού μας, με 90 ΑΞΩΤΕΣ αθλητές , 7 αγωνιστικά τμήματα, ακόμα και με διπλή εκπροσώπηση σε κάποιες κατηγορίες !!!

Ο ΠΑΣ Νάξου όλα αυτά τα χρόνια χάρη στη βοήθεια ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΞΩΤΩΝ τα έχει καταφέρει πολύ καλά.Αποκτώντας ενα εισιτήριο διαρκείας φέτος μπορούμε να δώσουμε για μια ακόμη χρονιά ΠΝΟΗ στο σωματείο και να συμβάλουμε στην ομαλή λειτουργία του.

Μπορούμε με αυτόν τον τρόπο να γίνουμε μέλη της ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ του ΠΑΣ Νάξου, μιας ομάδας που την διέπει η ΥΓΕΙΑ,το ΠΑΘΟΣ για τον ερασιτεχνικό αθλητισμό , όπου οι πρωταθλητές-πρωταγωνιστές είμαστε ΟΛΟΙ!

•Κάθε κάρτα διαρκείας στοιχίζει 50 ευρώ.

•Μπορείτε για να την αποκτήσετε,να απευθυνθείτε σε κάποιο απο τα μέλη του ΔΣ.

•Ισχύει για όλους τους εντός έδρας αγώνες όλων των τμημάτων μας.

•Κάθε κάρτα διαρκείας είναι ονομαστική και έχει έναν μοναδικό αύξοντα αριθμό

•Ο μοναδικός αυτός αριθμός κάθε κάρτας θα συμμετάσχει αυτόματα στην ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ που θα πραγματοποιηθεί στο τέλος της περιόδου με πλούσια δώρα όπως τηλεόραση,κινητό τηλεφωνο,Playstation!

•Ο μοναδικός αυτός αριθμός θα συμμετέχει αυτόματα σε κάθε κλήρωση που θα πραγματοποιείται στους εντός έδρας αγώνες μας με συμβολικά δώρα όπως αναμνηστικά,αθλητικό ρουχισμό και εξοπλισμό,αν και εφόσον ο κάτοχος της βρίσκεται στις κερκίδες!

Η παρουσία όλων μας στις κερκίδες,αν και εφόσον το επιτρέπουν οι υγειονομικές συνθήκες φυσικά,είναι άλλωστε η μεγαλύτερη ενίσχυση!
Ενισχύοντας τον ΠΑΣ Νάξου ενισχύουμε το νησί μας !!!

Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares