Παρασκευή, 24 Φεβρουαρίου 2012 21:56

Φιλικός αγώνας Άνω Σύρου-ΑΟ Πάγου…

anw syros-pagos 0 2011

Ευκαιρία για «τεστάρισμα δυνάμεων» των ομάδων τους είχαν σήμερα οι: Πούλος και Ξενικάκης, στην φιλική αναμέτρηση μεταξύ της Άνω Σύρου και του ΑΟ Πάγου.

William Hill Sports Ο αγώνας ξεκίνησε με πολλές ελλείψεις και από τις δύο ομάδες και διεξάχθηκε με σκοπό να πάρουν λεπτά συμμετοχής, ποδοσφαιριστές που μέχρι σήμερα δεν έχουν αρκετά παιχνίδια στα πόδια τους.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, έγινε ένα πολύ ωραίο ματς με την Άνω Σύρο να φεύγει τελικά νικήτρια από με 1-0, το γκολ της ομάδας του Μάκη Πούλου πέτυχε ο Στόιτσεφ στο 30΄.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο αγώνες είχε τέσσερα (4) δοκάρια (Πάγος 1, Άνω Σύρος 3) και πολλές φάσεις, με την Άνω Σύρο να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να είναι αυτή, που είχε τις περισσότερες ευκαιρίες για γκολ στον αγώνα.

Συνθέσεις

ΑΟ Πάγου (Ξενικάκης): Κρεμώνας, Ζουλούφος, Σαμιοτάκης, Μαρμαγκιόλης, Πάσχος, Κλίτον, Βαμβακάρης, Μανολιός, Βαρθαλίτης, Ρούσσος, Πρίντεζης Μ.

Αλλαγές: Γεραρδής, Κουμπής, Ξενικάκης.

Άνω Σύρος (Πούλος): Κρητικός, Κόκκαλης, Βαβουράκης, Παπαδάκης, Σούρλας, Σίμος, Βαμβακούσης, Τζώρτζης (Τσιοπελάκος, παίχτης εφηβικού), Μανουδάκης (Σαγκινέτος Μπ.), Στόιτσεφ (Παυλόπουλος , παίχτης εφηβικού), Σαγκινέτος Ν (παίχτης εφηβικού)-(Δημητρακόπουλος).

Οι καλύτερες αποδόσεις στο στοίχημα και €100 μπόνους!


Κατηγορία ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares