Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 17:03

Χρήστος Πελέκης: Τιμή μου να δουλέψω στη μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα των Κυκλάδων

Μετά και τις επίσημες ανακοινώσεις, ο Χρήστος Πελέκης ανέλαβε καθήκοντα προπονητή στον Πανναξιακό και πλέον είναι πανέτοιμος να ξεκινήσει από αύριο τις προπονήσεις για να χτίσει ένα αξιόμαχο σύνολο που θα συμεμτάσχει στην Γ΄Εθνική με αξιώσεις.

Γράφει ο Ρωμανός Λειβαδίτης

Ο νεαρός coach έχει ήδη πολύτιμες εμπειρίες στην καριέρα του έχοντας περάσει από Κισσαμικό, Άνω Μερά, Άνω Σύρο, Α.Ο. Σύρου, Α.Ο. Πάγου, Α.Ε. Κω, Φρέναρο, Διαγόρα Αγίας Παρασκευής και Καλλονή. Παράλληλα, είναι και κάτοχος του διπλώματος UEFA A.

Ο Χρήστος Πελέκης ως προπονητής πλέον του Πανναξιακού παραχώρησε στον Ρωμανό Λειβαδίτη τις πρώτες του δηλώσεις για το soccerlive και το sportcyclades.gr, όπου φάνηκε φανερά ενθουσιασμένος για τη νέα αυτή πρόκληση στην καριέρα του. 

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Ένα πρώτο σχόλιο για αυτό το νέο βήμα στην καριέρα σας;

Θα ήθελα κατ' αρχάς να επισημάνω ότι είναι τιμή μου να δουλέψω στη μεγαλύτερη και πιο ιστορική ομάδα των Κυκλάδων, τον Πανναξιακό. Από εκεί και πέρα, σίγουρα αποτελεί πρόκληση και βήμα παραπάνω στην ποδοσφαιρική μου καριέρα.

Όσον αφορά την προετοιμασία και το ρόστερ της ομάδας, σε τι επίπεδο βρίσκεστε;

Η ομάδα αύριο θα ξεκινήσει την προετοιμασία της. Υπάρχουν ήδη 20-22 παίκτες στο ρόστερ, έμπειροι αλλά και νεαρής ηλικίας. Σίγουρα μέσα στις επόμενες μέρες, θα έρθουν στην ομάδα και έμπειροι ποδοσφαιριστές ώστε να πλαισιώσουν το υπάρχον υλικό και να δημιουργηθεί ένα μείγμα παλιών και νέων παικτών. Επίσης, την επόμενη εβδομάδα θα πραγματοποιηθούν ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις, ενώ παράλληλα βρισκόμαστε σε διαρκή συνεννόηση για να κλείσουμε και φιλικά.

Η φετινή χρονιά θα είναι ιδιαίτερη. Έχετε να δώσετε κάποιο μήνυμα;

Θα ήθελα να τονίσω ότι ανεξάρτητα του ομίλου στον οποίο θα βρισκόμαστε, πρόκειται να ασχοληθούμε με την ομάδα μας, να δουλέψουμε σκληρά και να προσεγγίζουμε τους αντίπαλους ξεχωριστά καθώς η φύση της κατηγορίας είναι ιδιαίτερη. Με ένα καλό σερί είσαι κοντά στην άνοδο, όμως αν κάνεις δύο ήττες στη συνέχεια, αυτόματα κινδυνεύεις. Σίγουρα, πολλές ομάδες πρόκειται να είναι ανταγωνιστικές. Έξτρα κίνητρο αποτελεί ο τεράστιος κόσμος του Πανναξιακού που γεμίζει το γήπεδο τόσα χρόνια και θα ήθελα να πω πως θα σταθούμε άξια στην κατηγορία. Δεν πρόκειται να αποτελέσουμε σε καμία περίπτωση σάκο του μποξ.

 

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares