Τρίτη, 04 Αυγούστου 2020 23:06

Σταύρος Κονιδάρης: Φετινός μας στόχος είναι το κάτι παραπάνω

Δυναμικά στο προσκήνιο έχει έρθει και πάλι τις τελευταίες ημέρες ο ΑΠΣ Κύθνου, η διοίκηση του οποίου έχει κάνει την υπέρβαση σε πολλά θέματα με αποκορύφωμα τη μεταγραφική «βόμβα» της απόκτησης του Γιουσούφ Ντιούφ.

Όπως τονίσαμε στο ρεπορτάζ μας, στη μεταγραφή του Σενεγαλέζου, καταλυτικό ρόλο έπαιξε ο προπονητής, Σταύρος Κονιδάρης, ο οποίος είχε προετοιμάσει το έδαφος για να τελεσφορήσει η μετακίνηση του Ντιούφ στην πανέμορφη Κύθνο.

Έκανε το μεγάλο ''μπαμ'' με τον Γιουσούφ Ντιούφ ο ΑΠΣ Κύθνου

Ο ίδιος μιλώντας στο sportcyclades για την απόκτηση του Ντιούφ, είπε:

«Αυτή η κίνηση είναι μία μεταγραφή προσωπική,  μία μεταγραφή ποιότητας και όχι εντυπωσιασμού. Χρειαζόμασταν την ενίσχυση αυτή και πιστεύουμε ότι θα μας βοηθήσει πάρα πολύ να γίνουμε περισσότερο ανταγωνιστικοί. Ευχαριστώ την διοίκηση και τους επιχειρηματίες που συνέβαλαν ώστε να ολοκληρωθεί αυτή τη μεταγραφή».

 Αναφορικά με τις τελευταίες ειδήσεις που έχουν να κάνουν με την πρώτη συμμετοχή του ΑΠΣ Κύθνου στο Κύπελλο Κυκλάδων, ο έμπειρος τεχνικός επισήμανε:

«Η ομάδα μας θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στο κύπελλο της ΕΠΣ Κυκλάδων. Είναι κάτι καινούριο που θα μας βοηθήσει αρκετά να βρούμε τον ρυθμό μας. Προσωπικά το βλέπω και σαν κομμάτι της προετοιμασίας μας. Από τη στιγμή που έχουμε το γήπεδο μας υπάρχει περαιτέρω κίνητρο και παράλληλα είναι ακόμα μία καινοτομία για εμάς».

Στα σκαριά η πρώτη μεταγραφική κίνηση στην ιστορία του ΑΠΣ Κύθνου

Ο Ντιούφ πιθανότατα δεν θα είναι η μοναδική μεταγραφή, αφού όπως έχουμε γράψει παλαιότερα υπάρχει και η περίπτωση του Ερίκ, ο οποίος επίσης διαμένει μόνιμα στο νησί, πράγμα αδιαπραγμάτευτο για τον Σταύρο Κονιδάρη, αφού θέλει η ομάδα αν αποτελείται καθαρά από γηγενείς ποδοσφαιριστές, όπως και από παίκτες που μένουν μόνιμα στο νησί: 

«Δεν θέλουμε να χαλάσουμε το κλίμα για τους γηγενείς παίκτες. Ο Ποδοσφαιριστής πάντα με ενδιέφερε αν είναι μόνιμος κάτοικος του νησιού. Θέλω να ευχαριστήσω για ακόμη μία φορά τους επιχειρηματίες που μας παρέχουν ότι θέλουμε για να ολοκληρώσουμε τις κινήσεις που μας ενδιαφέρουν. Θέλουμε να ανεβάσουμε τον πήχη ακόμα περισσότερο και νομίζω αυτές οι προσθήκες θα ανεβάσουν το επίπεδο μας».

Στην Β΄κατηγορία ο ΑΠΣ Κύθνου, αποκάλυψη ταλέντων στο γήπεδο του Μέριχα

 Το κάτι παραπάνω θα επιδιώξει ο ΑΠΣ Κύθνου τη φετινή σεζόν σύμφωνα με τον Σταύρο Κονιδάρη:

«Στόχος είναι να δείξουμε ακόμα καλύτερα στοιχεία από την περσινή σεζόν. Οι μεταγραφές για εμένα είναι 20, αφού πλέον με τα νέα δεδομένα του γηπέδου όλα αλλάζουν και σε επίπεδο προετοιμασίας και σε επίπεδο απόδοσης. Δεν πετάμε στα σύννεφα, γνωρίζουμε τις δυσκολίες, αλλά πλέον με το γήπεδο πολλά πράγματα αλλάζουν και για εμάς και για τον κόσμο, που πλέον θα βλέπει από κοντά την προσπάθεια μας».

Όσο αφορά την προετοιμασία, αυτή αναμένεται να ξεκινήσει στο τέλος του μήνα, αλλά αυτό που συγκινεί τον κόουτς των ''Κυθνιών'' είναι η εμπιστοσύνη των ποδοσφαιριστών του: 

«Η προετοιμασία μας θα ξεκινήσει 24 Αυγούστου. Θέλω να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που έχουν αγκαλιάσει την προσπάθεια και δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον. Αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή και τα άλλα παιδιά που είναι από μακριά, πράγμα που δείχνει την ποιότητα τους σαν χαρακτήρες. Είμαι πολύ χαρούμενος που δουλεύω μαζί τους και έχω κερδίσει τον σεβασμό τους».

Πήρε 3-0 το παιχνίδι με τον Νηρέα και πέρασε στην επόμενη φάση ο ΑΠΣ Κύθνου

Ο Σταύρος Κονιδάρης έκλεισε με ευχαριστίες και ευχές:

«Ευχαριστούμε και εσάς και το σάιτ που είστε πάντα κοντά μας. Πιστεύω η χρονιά θα είναι καλύτερη και με τους τρεις ομίλους, αφού θα εξυπηρετούν καλύτερα τα δρομολόγια. Θέλω να ευχηθώ σε όλους υγεία και να πω ότι εμείς οι προπονητές θα πρέπει να δείξουμε στους ποδοσφαιριστές κυρίως το ευ αγωνίζεσθε».

Υποδειγματική αντεπίθεση και γκολ - κέρασμα για τα γενέθλια του Σταμάτη Δανιήλ [vid]

Κατηγορία ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Copy of Peach Minimal Perfect Skin Skincare Flyer

RODOS TOYRNOYA

BETARADES 300X250

Σχολιάστε το άρθρο

© 2004 - 2024 All Rights Reserved. | Φιλοξενία & Κατασκευή HostPlus LTD

hostplus 35

0
Shares